Meniu
Search
x

​„O persoană minunată s-a dus". Jurnalistă de la Radio Europa Liberă din Ucraina, ucisă în timpul bombardamentelor din Kiev

Un jurnalist de la Radio Liberty din Ucraina a fost ucis în timpul bombardamentelor rusești asupra Kievului, au anunțat reprezentanții postului de radio, potrivit BBC.

De Redactia Observator la 29.04.2022, 15:22

Vera Gyrych se afla acasă când o rachetă a lovit clădirea în care se afla, scrie în comunicatul Radio Liberty, transmite Mediafax. Ea a fost descrisă ca fiind „o persoană inteligentă și amabilă, o adevărată profesionistă" de către angajatorul său.

„O persoană minunată s-a dus", a declarat colegul ei Oleksandr Demchenko, pe Facebook.

Războiul din Ucraina, ziua 65

Radio Liberty, cunoscut și sub numele de Radio Europa Liberă, este o organizație finanțată de SUA care difuzează știri în zone ale lumii în care presa liberă poate fi restricționată sau nu este încă stabilită.

Pe acelaşi subiect

Anterior, primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că un cadavru a fost recuperat în urma unui atac cu rachete, dar nu au fost oferite detalii despre persoana ucisă. Moscova a confirmat că a lovit ținte ucrainene, dar nu a făcut niciun comentariu cu privire la atacul asupra clădirii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » ​„O persoană minunată s-a dus". Jurnalistă de la Radio Europa Liberă din Ucraina, ucisă în timpul bombardamentelor din Kiev