Antena Meniu Search
x

O plajă din Croaţia a devenit un adevărat paradis al patrupezilor

Vezi și

Plaja din Croaţia este un adevărat paradis al patrupezilor, dar şi al stăpânilor lor. Se află în Croaţia şi pe lângă peisajul de vis oferă şi servicii de cinci stele.

15 perechi formate din câini de toate taliile şi stăpânii lor au răspuns provocării lansate de proprietarii plajei Crikvenica.

Odată ce startul a fost dat, competitorii au trebuit să ducă la capăt cât mai rapid cele 3 misiuni. Au alergat pe plajă, au înotat pe o distanţă de 100 de metri şi au făcut sărituri de la dig.

Câştigătorul a terminat cursa în câteva minute şi a primit cadou un sac de 7 kilograme cu mâncare. Împreună cu stăpânul, a primit, de asemenea, o vacanţă de două zile la un hotel şi o cină festivă.

MARIN, proprietarul cainelui castigator:

Nu ne-am antrenat. Obişnuim să înotăm împreună pe timpul verii. Dar el este un înotător înăscut. De fiecare dată când intru în apă mă urmează şi aşa am şi câştigat, el m-a urmat.

Deşi au pierdut, nici ceilalţi participanţi... canini nu regretă participarea. Mai ales că la finalul cursei, au fost răsplătiţi regeşte cu tort şi bere ... canină.

Pe plaja din Crikvenica, patrupezii au parte de un tratament aparte. Au sezlonguri speciale, pot alerga în voie fără ca cineva să se simtă ofensat şi sunt trataţi chiar şi cu îngheţată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O plajă din Croaţia a devenit un adevărat paradis al patrupezilor