Antena Meniu Search
x

O româncă de 18 ani a ucis un campion de dans cu "Respirația Diavolului", apoi și-a luat diamante de 62.000 de lire

O româncă de 18 ani a ucis un campion de dans cu "Respirația Diavolului", apoi și-a luat diamante de 62.000 de lire, folosindu-se de umele victimei sale.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.10.2020, 12:16

Româncă din Anglia
Adrian Murphy este victima româncei - Facebook
  • Românca și complicele ei neagă crima.
  • Un al bărbat a fost otrăvit, dar a scăpat cu viață.

Un cuplu a ucis un bărbat și l-a otrăvit pe un altul cu un drog cunoscut sub numele de "respirația diavolului", după ce i-a întâlnit pe aplicația de întâlniri Grindr.

Diana Cristea, în vârstă de 18 ani, și Joel Osei, în vârstă de 25 de ani, neagă că l-au ucis pe Adrian Murphy, campion mondial irlandez de dans, în vârstă de 43 de ani, anul trecut, în apartamentul de la etajul 17 al acestuia, din Battersea, în sudul Londrei.

Cei doi ar fi folosit apoi numele său pentru a încerca să cumpere diamante în valoare de peste 80.000 de dolari (62.000 de lire sterline) de la un bijutier din New York, a spus acuzarea, la începutul săptămânii, la Croydon Crown Court, scrie Daily Mail.

De asemenea, românca și iubitul ei sunt acuzați că au otrăvit un al doilea bărbat pe 30 mai 2019, înainte de a-i fura aproximativ 2.000 de lire sterline.

Pe acelaşi subiect

Procurorul Crispin Aylett a declarat că drogul scopolamină, despre care se spune că este "popular printre tâlhari și violatori", pentru a-și imobiliza victimele, a fost utilizat în ambele incidente.

El a spus că în timp ce doar Osei s-a întâlnit cu victimele, după ce le-a contactat prin intermediul aplicației de întâlniri homosexuale Grindr, Cristea îi păzea patele și a vândut apoi obiectele furate.

Cei doi sunt acuzați de crimă și de administrarea unei otrăvi sau a unei substanțe nocive, astfel încât să pună în pericol viața, lucru pe care amândoi îl neagă.

De asemenea, aceștia sunt judecați pentru mai multe acuzații de fraudă și două acuzații de furt. Se presupune că l-au ucis pe Murphy cu droguri între 31 mai și 5 iunie anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O româncă de 18 ani a ucis un campion de dans cu "Respirația Diavolului", apoi și-a luat diamante de 62.000 de lire