Antena Meniu Search
x

O româncă de 39 de ani a fostă găsită în comă pe marginea drumului şi a murit la spital, în Anglia. Trei bărbaţi au fost arestaţi

O româncă în vârstă de 39 de ani a fost găsită în comă pe marginea drumului şi a murit la spital. Poliţia a arestat trei bărbaţi. 

O româncă de 39 de ani a fost găsită în comă pe marginea drumului şi a murit la spital

O româncă în vârstă de 39 de ani a fost găsită în comă pe marginea drumului şi a murit la spital. Poliţia a arestat trei bărbaţi. 

Femeia a fost găsită miercuri noaptea pe marginea unui drum din Dorchester, fiind victima unui accident de circulaţie. A fost lovită în plin de o maşină şi abandonată la locul accidentului, şoferul vinovat fugind. Femeia era mama unui copil mic şi locuia de mai mulţi ani în Anglia.

A fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. Trei bărbaţi au fost arestaţi, dar sâmbătă de dimineaţă au fost eliberaţi, niciunul dintre ei nefiind autorul accidentului.

Poliţia engleză face acum apel ca şoferul vinovat să se predea, pentru a nu-şi agrava situaţia. Femeia a fost lovită în timp ce încerca să traverseze, în faţa casei, spre propria maşină. Urma să plece la muncă. Rudele sunt în stare de şoc şi au primit consiliere psihologică de la poliţia britanică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O româncă de 39 de ani a fostă găsită în comă pe marginea drumului şi a murit la spital, în Anglia. Trei bărbaţi au fost arestaţi