Antena Meniu Search
x

O româncă doarme de o lună în sala de așteptare din gară, în Italia

O româncă doarme de o lună în sala de așteptare din gară, în Italia. Femeia nu se mișcă de pe scaun, de lângă bagajele ei, iar șeful gării nu a convins-o să plece de acolo.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.04.2020, 10:33

Coronavirus în Italia
O româncă doarme de o lună în sala de așteptare din gară, în Italia - corrieredellumbria.corr.it
  • Mulți români au rămas pe drumuri în Italia, de la declanșarea epidemiei de coronavirus.
  • Românca nu vrea să plece din gară.

O româncă doarme de o lună în sala de așteptare din gară, în Italia. Femeia nu se mișcă de pe scaun, de lângă bagajele ei, iar șeful gării nu a convins-o să plece de acolo.

De 30 de zile o româncă doarme în sala de așteptare a gării din Citta di Castello, o localitate din provincia Perugia (Umbria), scrie Corriere dell’ Umbria, citat de Rotalianul.

Femeia a fost invitată de mai multe ori să părăsească incinta sălii de așteptare, dar a răspuns cu vehemență că nu are unde să se ducă. Stă 24 de ore din 24 pe scaune, alături de bagajele sale.

Directorul stației feroviare a luat legătura cu asistenții sociali și a trimis o scrisoare adresată primarului Luciano Bacchetta, dar nimeni nu a rezolvat încă situația femeii românce despre care nu se știe cum a ajuns în această situație disperată.

În imaginea publicată de Corriere dell’ Umbria, se poate vedea cum femeia doarme pe scaunele sălii de așteptare, cu o valiză și alte sacoșe în imediata apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O româncă doarme de o lună în sala de așteptare din gară, în Italia