Antena Meniu Search
x

Video "O singură persoană ar trebui să arate ca mine". Dialog între Vladimir Putin şi "sosia" sa creată de inteligenţa artificială

Vladimir Putin oferă un cadou de Crăciun susţinătorilor săi şi poporului. Preşedintele Rusiei a oferit un interviu-maraton de trei ore. A abordat o mulţime de teme, de la războiul din Ucraina, problemele economice ale ţării şi chiar teoriiile conspiraţiei care spun că ar avea o mulţime de dubluri. Un moment deopotrivă amuzant şi tulburător a fost cel în care a conversat cu varianta sa generată de inteligenţa artificială. Astfel de interviuri considerate de specialişti pseudo-democraticd erau o obişnuinţă înainte de război. La scurt timp după încheierea interviului soldaţii Moscovei au lansat un atac în forţă asupra Ucrainei. 

de Redactia Observator

la 15.12.2023, 14:18

"O singură persoană ar trebui să arate ca mine". Dialog între Vladimir Putin şi "sosia" sa creată de inteligenţa artificială

Vladimir Putin continuă să susţină justeţea războiului din Ucraina.

Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse: "Priviți operațiunea militară specială și ce se întâmplă în Gaza și simțiți diferența. Secretarul general al Națiunilor Unite a numit Fâșia Gaza cel mai mare cimitir pentru copii din lume. Această evaluare spune multe."

Preşedintele Rusiei nu a mai putut nega inflaţia în creştere, dar a încercat să mascheze duritatea anunţului printr-un răspuns dat întrebării unei pensionare, care l-a certat că ouăle sunt mult prea scumpe. Vladimir Putin a găsit imediat şi vinovatul.

Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse: "Îmi pare rău, îmi cer scuze pentru asta. Aceasta este o eroare în activitatea guvernului. Cred că acest lucru este cauzat de faptul că nu am importat mai mult."

Pe acelaşi subiect

Liderul de la Kremlin a oferit şi o mostră de umor cinic, aşa că a discutat puţin şi cu o imagine a sa generată de inteligenţa artificială. 

Student: "Bună ziua, Vladimir Vladimirovici! Sunt student la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg. Vreau să întreb, este adevărat că aveţi multe dubluri? Și, de asemenea, ce părere aveți despre pericolele pe care inteligența artificială și rețelele neuronale le aduc în viața noastră? Mulțumesc."

Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse: "Poți să arăți ca mine și să vorbești cu vocea mea. Dar m-am gândit și am decis că o singură persoană ar trebui să arate ca mine și să vorbească în vocea mea: acea persoană sunt eu."

Kremlinul a negat în repetate rânduri că Vladimir Putin ar folosi dubluri. Liderul de la Kremlin a declarat că nu a acceptat să aibă sosii nici măcar în timpul conflictului din Cecenia, când exista în orice moment riscul producerii unor atentate teroriste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » "O singură persoană ar trebui să arate ca mine". Dialog între Vladimir Putin şi "sosia" sa creată de inteligenţa artificială