Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță a lovit 2 copii pe trotuar pentru că i s-a părut că unul era mexican, iar celălalt membru ISIS, în SUA

O femeie din Iowa a lovit intenționat cu mașina doi copii pentru că i s-a părut că unul dintre ei este mexican iar celălalt este membru al Statului Islamic, potrivit declarațiilor făcute de aceasta la proces.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.04.2021, 21:34

O șoferiță a lovit 2 copii pe trotuar pentru că i s-a părut că unul era mexican, iar celălalt membru ISIS, în SUA
O șoferiță a lovit 2 copii pe trotuar pentru că i s-a părut că unul era mexican, iar celălalt membru ISIS, în SUA - Facebook/Polk County Jail/ Cnn

Nicole Poole Franklin, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut în fața instanței că și-a condus intenționat SUV-ul înspre cei doi copii, pe 9 decembrie 2019, încercând să-i ucidă, din cauză rasei lor.

Procurorii au spus că femeia s-a urcat intenționat cu mașina pe trotuar și a lovit un băiețel de culoare de 12 ani, rănindu-i unul dintre picioare. În timpul audierii sale, Nicole Poole Franklin a spus că a crezut că băiatul este de origine din Orientul Mijlociu și este membru ISIS, scrie The Independent.

Copila de 14 ani a fost internată la spital

Câteva minute mai târziu, femeia a pătruns cu mașina pe trotuar și a lovit o fată de 14 ani, cu origini latine, care a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare.

Pe acelaşi subiect

Poliția a spus că Franklin le-a spus că a lovit-o pe fată pentru că „este mexicană”. 

Aproximativ o oră mai târziu, Franklin a fost arestată la o benzinărie locală, unde ofițerii spun că a aruncat obiecte către un funcționar în timp ce striga insulte rasiale asupra lui și a altor clienți.

Procesul a fost amânat pentru că femeia a acuzat că suferă de schizofrenie

Inițial, femeia s-a scuzat că suferă de schizofrenie și de stres post-traumatic. Anul trecut, un judecător a decis că nu era competentă mental să treacă printr-un proces, dar ulterior a fost readusă la competența mentală și i s-a ordonat să fie judecată.

Acum, femeia riscă să petreacă până la 27 de ani după gratii pentru faptele sale motivate de ură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O șoferiță a lovit 2 copii pe trotuar pentru că i s-a părut că unul era mexican, iar celălalt membru ISIS, în SUA