Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără din Polonia susţine că ar putea fi Madeleine McCann, fetiţa dispărută în 2007. Ea a cerut public părinţilor un test ADN: "O suferinţă inutilă"

O tânără de 21 de ani din Polonia susţine că ar putea fi Madeleine McCann, fetiţa care a dispărut în 2007, în timpul unei vacanţe cu familia în Portugalia. A devenit unul dintre cele mai cunoscute cazuri de dispariţie din Marea Britanie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.02.2023, 09:31

Julia Wandelt, 21 de ani, din Polonia, a devenit virală pe internet, după ce a postat mai multe clipuri pe Instagram în care sugerează că ar putea fi fetiţa dispărută în 2007. Tânăra, care pretinde că ar putea fi Madeleine McCann, le provoacă „suferinţe inutile” părinţilor, spun surse apropiate familiei.

Madeleine McCann, unul dintre cele mai cunoscute cazuri de dispariţie din istoria Marii Britanii

Ea și-a împărtășit povestea pe rețelele de socializare unde a dezvăluit motivele care o fac să creadă că ar putea fi Maddie. Julia susține că a fost victimă a abuzului sexual când era mică și spune că un pedofil german, care a fost chiar suspect în cazul Madeleine McCann, a fost agresorul ei.

Tânăra subliniază, de asemenea, că are alunițe în poziții similare cu Madeleine și, de asemenea, a arătat că are un semn la ochiul stâng, similar cu colobomul lui Maddie, ceea ce înseamnă că pupila ei are o formă diferită.

Pe acelaşi subiect

Maddie s-a născut în mai 2003, ceea ce înseamnă că acum ar avea vârsta de 19 ani; Julia spune că vârsta ei de 21 de ani poate fi de asemenea incorectă, neavând foarte multe detalii despre copilăria sau naşterea sa. Ea face eforturi în prezent pentru obţinerea unui test ADN care ar putea scoate adevărul la iveală.

Păinţii lui Madeleine McCann ar putea fi de acord cu un test ADN

Părinții lui Maddie, Kate și Gerry McCann, nu au renunțat niciodată la speranța de a-și găsi fiica, dar surse au declarat pentru The Sun că afirmațiile Juliei ar fi mai degrabă supărătoare pentru familie decât încurajatoare spre posibilitatea ca dispariţia să fie într-un final rezolvată.

„Provoacă dureri inutile pentru Kate și Gerry. Au fost făcute atât de multe afirmații false de-a lungul anilor și nu au nevoie de altele”, spune un apropiat al familiei.

Tânăra care crede că ar putea fi Madeleine McCann, acuzată de falsitate în mediul online

Dr. Fia Johansson, care a ajutat poliția americană în cazuri de persoane dispărute a emis o declarație în care susține că investighează cazul Julia Wendell și a îndemnat oamenii care au criticat încercările fetei de a găsi adevărul să se oprească și să-i „respecteze intimitatea”: Nu este nevoie să aruncăm cu ură, să judecăm și mai ales să ameninţăm”.

Ea a adăugat că Julia „este o ființă umană care merită respect”, indiferent de părerea personală a oricui asupra cazului. „Acest lucru este inacceptabil și trebuie să înceteze”.

În ciuda scepticismului public, o sursă apropiată familiei McCann a spus că aceştia „nu își asumă niciun risc”, însă nu au fost făcut epână acum demersuri pentru efectuarea testului ADN.

Dispariția lui Madeleine McCann în 2007 rămâne unul dintre cele mai cunoscute cazuri nerezolvate din istoria Marii Britanii. Fetiţa avea trei ani când a dispărut din casa de vacanță a familiei ei, în Portugalia. Părinții au lăsat-o să doarmă cu frații ei în timp ce aceștia luau cina la restaurantul hotelului - realizând abia pe la 22:00 că micuţa nu mai era în pat.

Peste 12 milioane de lire sterline au fost donate de atunci pentru găsirea copilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O tânără din Polonia susţine că ar putea fi Madeleine McCann, fetiţa dispărută în 2007. Ea a cerut public părinţilor un test ADN: "O suferinţă inutilă"