Antena Meniu Search
x

Foto O tânără infectată cu Covid a murit din cauza complicaţiilor, înainte să apuce să-şi țină în braţe fiica, în SUA

Momente de cumpănă pentru o familie din SUA. O mămică nu a mai apucat să îşi ţină bebeluşul în braţe, după ce s-a infectat cu Covid. Femeia a suferit ulterior complicaţii şi a pierdut bătălia cu virusul. În urmă a lăsat trei copii şi un soţ îndurerat.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 29.12.2020, 15:40

Tânără mamă din California, SUA, a murit din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19
Vanessa Gonzalez, în vârstă de 33 de ani, fusese diagnosticată cu Covid în timp ce era însărcinată - GoFundMe
  • O mamă din SUA a murit din cauza complicaţiilor cauzate de COVID
  • Femeia nu a mai apucat să îşi ţină bebeluşul în braţe

O tânără mamă din California, SUA, a murit din cauza complicațiilor cauzate de Covid-19. Femeia nu a mai apucat să îşi ţină în braţe fiica, în condiţiile în care cele două au fost separate după naştere, pentru a proteja copilul. 

Vanessa Cardenas Gonzalez, în vârstă de 33 de ani, fusese depistată pozitiv chiar în timp ce era însăcinată. Se pare că ea a contractat virusul când sarcina se afla deja într-un stadiu avansat. 

Mamă a încă doi copii, ea a reuşit să dea naştere fetiţei în condiţii optime, însă cele două au fost separate imediat după intervenţia medicală, de teamă că cea mică ar putea să se îmbolnăvească la rândul său de coronavirus. Deşi a fost dureros pentru mămică, măsura a fost una de precauţie. 

Cele două au fost lăsate să plece din spital imediat după ce au fost considerate suficient de puternice fizic pentru a fi lăsate acasă. Însă, Vanessa a primit instrucţiuni de autoizolare, pe care trebuia să le respecte împreună cu soţul ei, Alfonso, de teamă că cei doi ar putea fi contagioşi. 

Soţul a adăugat că mămica a fost distrusă emoţional, pentru că nu putea ține copilul în braţe și a trebuit să se mulțumească să o vadă pe cea mică prin video, potrivit dailymail.co.uk.

Complicaţii cauzate de virus 

Se pare că starea Vanessei s-a înrăutăţit la două zile după naştere. Aceasta ar fi suferit un atac de cord şi a fost nevoie să se reîntoarcă la spital. Mămica a dus o luptă crâncenă pentru supravieţuire, însă la jumătarea lunii decembrie medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, declarând decesul. 

Alfonso a fost devastat. El a spus că intenționează să păstreze lucrurile personale ale soției sale pentru a le transmite fiicei atunci când aceasta va deveni mai mare. 

Un prieten de familie a creat o pagină pentru donaţii, pentru ca cei care vor să contribuie cu diverse sume de bani să o poată face. În acest fel, familia mai poate acoperi din costurile slujbei funerare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O tânără infectată cu Covid a murit din cauza complicaţiilor, înainte să apuce să-şi țină în braţe fiica, în SUA