Antena Meniu Search
x

Foto Un căţel și-a dat viața pentru stăpânul său, un copil în vârstă de zece ani, în încercarea de a opri atacul teribil al unui lup

Un câine din Rusia a făcut un gest eroic pentru stăpânul său. Animalul a reuşit să salveze un copil de doar zece ani din faţa atacului unui lup. Câinele loial şi-a sacrificat viaţa, într-o încercare disperată de a-l proteja pe cel mic.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 29.12.2020, 13:49

Câinele a încercat să împiedice lupul să atace
Jessie și-a dat viața pentru stăpânul său în vârstă de zece ani - Social Media
  • Un căţel, pe numele său Jessie, a salvat un copil din faţa unui lup
  • Incidentul a avut loc în Rusia

Un erou necuvântător, pe numele său Jessie, și-a dat viața pentru a-și salva stăpânul, un copil de doar 10 ani. Cel mic urma să fie atacat de către un lup fioros, în momentul în care căţelul a intervenit pe loc, într-o încercare de a îndepărta orice pericol. 

Băiatul, numit Yemelyan, se juca cu frații săi în nordul republicii Komi, din Rusia. Copilul s-a ascuns într-o grămadă de zăpadă, neștiind că un lup a ieșit din pădurea din apropiere.

Câinele loial a văzut pericolul pentru Yemelyan și a fugit imediat pentru a-l provoca pe lup. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care băiatul se ascunde într-o grămadă de zapadă, iar mai apoi lupul traversează drumul. Şi Jessie a fost surprins în imagini, în timp ce se repezea cu viteză mare spre lup. 

Din păcate, lupta nu a fost câştigată de către căţelul care nu ar fi avut statura sau puterea de a învinge animalul din pădure. Strigătul lui Jessie l-a alertat pe Yemelyan care a reușit să scape de pericol și să le spună părinților despre atac.

Tatăl celui mic, Ruslan, și-a chemat prietenii, inclusiv vânători locali, și s-a repezit afară, dar lupul a reuşit totuşi să fugă în pădure, potrivit mirror.co.uk.

O ultimă dovadă de loialitate

Căţelul a fost găsit încă în viață, dar era grav rănit. Cum rănile erau proeminente, Jessie a murit în brațele mamei lui Yemelyan, Marina.

''Câinele era încă în viață, l-am dus la o clinică veterinară. Este la aproximativ 200 de kilometri distanță. Au spus că nu pot face nimic și au injectat doar un analgezic'', a spus tatăl.

Vânătorii au obținut acum permisiunea de a ucide lupul, despre care se crede că mai urmărise casa familiei. Ruslan, tatăl celui mic, a specificat că recent lupii au atacat câinii din sat, dar localnicii se tem acum că și copiii sunt în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un căţel și-a dat viața pentru stăpânul său, un copil în vârstă de zece ani, în încercarea de a opri atacul teribil al unui lup