Antena Meniu Search
x

O tânără şi-a ademenit fostul iubit cu propuneri indecente ca să vină la ea acasă, unde l-a torturat până la moarte alături de alţi bărbaţi, în UK

O tânără fotomodel şi-ar putea petrece restul vieţii în spatele gratiilor după ce şi-a ucis fostul iubit în moduri cumplite. Femeia l-a ademenit cu fotografii indecente şi cu promisiunea unei nopţi de amor pentru a-l atrage în locuinţa ei, moment în care şi alţi indivizi au sărit la bătaie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.07.2021, 21:51

O tânără fotomodel şi-a ucis fostul iubit torturându-l până la moarte, alături de mai multe persoane. Femeia i-a trimis fotografii indecente pentru a-l ademeni în locuinţa ei, unde l-a supus unor chinuri cumplite.

Lee McKnight, în vârstă de 26 de ani, din Cumbria, Marea Britanie, îi datora bani unui traficant de droguri care o cunoştea pe fosta lui iubită. Pentru a încheia socotelile, cel din urmă a convins-o pe Coral Edgar, fosta iubită a tânărului, să-i trimită mesaje şi fotografii indecente pe Snapchat, încurajându-l să vină acasă la ea pentru o noapte amoroasă.

Tânăra îi promisese "o seară de neuitat"

Când a ajuns la ora 2 dimineaţa, bărbatul a fost supus unor torturi oribile timp de două ore de către Jamie Davison, în vârstă de 26 de ani şi alţi doi bărbaţi. L-au legat de un scaun, l-au lovit cu pumnii şi picioarele, apoi l-au biciuit în mod repetat cu un bici pe care mama lui Carol îl cumpărase de la un magazin erotic, potrivit The Sun.

Pe acelaşi subiect

Bărbații l-au înfășurat apoi pe tânăr, aflat în stare de inconştienţă, într-un covor şi l-au transportat la un râu cu maşina mamei lui Carol, un Nissan Navarra. Între timp, tânăra fotomodel, în vârstă de 26 de ani, a rămas acasă pentru a curăţa mizeria lăsată. I-au aruncat trupul într-un râu, sperând astfel că nimeni nu îl va mai găsi vreodată, însă cadavrul a fost descoperit de un fermier, câteva ore mai târziu.

Un total de patru bărbați și două femei, Carol și mama ei, au fost acum găsiți vinovați pentru crima teribilă asupra lui Lee McKnight. Tânărul avusese o relaţie scurtă cu fotomodelul, motiv pentru care ea a folosit această atracţie dintre ei doi pentru a-l atrage în casă, promiţându-i „o seară de neuitat”, potrivit datelor din anchet, făcute publice în timpul audierilor la Carlisle Crown Court.

„Sunt aproape sigur că aceasta a fost o momeală, să folosim un argou, nişte mesaje ademenitoare pentru Lee care a crezut că i s-a promis o partidă de amor dacă ar fi mers acasă la Coral. De aceea spunem că ea este momeala, pentru că...care este alternativa? Până când a ajuns el acolo scena fusese deja pregătită” a declarat procurorul Tim Cray.

Lee devenise o ţintă. Ajunsese la pământ pentru că îi datora atât de mulți bani lui Davidson, traficant de droguri. Juraţii au aflat că întreaga situaţie era de fapt un şir de probleme, dat fiind faptul că şi Davidson era disperat şi voia banii înapoi pentru că şi el avea datorii faţă de alţi traficanţi mai periculoşi.

Juriul a aflat că Davison era disperat să recupereze banii, deoarece el avea și datorii față de oamenii aflați mai sus în lanț. După ce a căutat în zadar mai multe adrese în căutarea lui Lee, traficantul a convins-o pe Carol Edgar să-l ademenească la casa ei, pe 24 iulie anul trecut. În faţa anchetatorilor, tânăra de 26 de ani susţine că nu a jucat niciun rol în planul crimei sălbatice, insistând să-şi sublinieze nevinovăţia: „Eu am rămas în sufragerie, mi-am acoperit urechile şi am închis ochii”. Ulterior a recunoscut că în urma torturii care a dus la moartea lui Lee, acesta suferind peste 36 de răni în zona capului şi gâtul rupt, a rămas „să cureţe bucătăria”.

Un patolog a concluzionat că victima care a avut parte de „o bătaie foarte foarte severă”, era încă în viață când a fost aruncat în râul Caldew.

Cei trei atacatori - Davison, 26, Arron Graham, 26, și Jamie Roberts, 18, precum şi Edgar și mama ei în vârstă de 47 de ani, Carol și tatăl lui Jamie, Paul, 51, cel care i-a aruncat telefonul și a ars hainele, au fost arestaţi, chiar dacă au negat crima şi urmează să fie condamnaţi. Din primele informaţii, majoritatea ar putea să îşi petreacă restul vieţii după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O tânără şi-a ademenit fostul iubit cu propuneri indecente ca să vină la ea acasă, unde l-a torturat până la moarte alături de alţi bărbaţi, în UK