Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tornadă a devastat un oraș din nordul Mexicului: 13 oameni au murit

Natura s-a dezlănţuit în America de nord. 13 oameni au murit după ce o tornadă a măturat un oraş din nordul Mexicului, iar 230 au fost răniţi. În plus zeci de persoane sunt date dispărute în continuare şi sute de case şi maşini au fost distruse

de Redactia Observator

la 26.05.2015 , 08:00

Natura s-a dezlănţuit în America de nord. 13 oameni au murit după ce o tornadă a măturat un oraş din nordul Mexicului, iar 230 au fost răniţi. În plus zeci de persoane sunt date dispărute în continuare şi sute de case şi maşini au fost distruse

Iar în statele americane Texas şi Oklahoma şi-au pierdut viaţa cel puţin trei oameni în urma unor inundaţii. Un oraş în ruine. Aşa este acum Ciudad Acuna, din nordul Mexicului.

Ieri, la 14 şi 10 minute, ora României, asupra lui s-a abătut o tornadă care a distrus tot ce i-a ieşit în cale. Sute de locuinţe au fost distruse şi numeroase maşini au fost avariate.

Vezi și

Autorităţile locale au anunţat că numărul răniţilor a ajuns la aproape 250.

13 oameni nu au supravieţuit furiei naturii care s-a dezlănţuit în nordul Mexicului, iar salvatorii se tem că în orele următoare numărul victimelor va creşte.

În oraşul San Marcos, salvatorii au folosit un elicopter ca să-i ia pe localnici din mijlocul unui torent. Cel puţin trei persoane au murit şi alte zeci sunt date dispărute în Taxas şi Oklahoma în urma inundaţiilor provocate de ploile abundente.

Autorităţile continuă operaţiunile de salvare şi recuperare, iar localnicii încearcă să-şi curăţe casele de mâl.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O tornadă a devastat un oraș din nordul Mexicului: 13 oameni au murit