Antena Meniu Search
x

Olanda a identificat toate victimele zborului MH17 doborât în Ucraina

Rămăşiţele altor două noi victime ale prăbuşirii zborului MH17 în iulie, în estul Ucrainei, au fost identificate, au anunţat autorităţile olandeze

Rămăşiţele altor două noi victime ale prăbuşirii zborului MH17 în iulie, în estul Ucrainei, au fost identificate, au anunţat autorităţile olandeze

"În cursul acestei săptămâni, alte două victime ale catastrofei zborului MH17 au fost identificate. 294 de victime ale catastrofei MH17 au fost identificate în total până în prezent", a anunţat, într-un comunicat Ministerul Justiţiei.

Una dintre cele două victime este cetăţean olandez, iar naţionalitatea celeilalte victime nu a fost dezvăluită, conform solicitării ambasadei din ţara de origine.

Cele patru victime care au mai rămas să fie identificate sunt toţi cetăţeni olandezi, a subliniat ministerul Justiţiei. Cetăţeni din 11 ţări au murit în catastrofă aviatică din Ucraina.

Zborul MH17 al companiei Malaysia Airlines, care asigura legătura între Amsterdam şi Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la 17 iulie în estul Ucrainei. Toţi cei 298 de pasageri, dintre care două treimi erau cetăţeni olandezi, şi-au pierdut viaţa.

Cel mai probabil, avionul a fost doborât de o rachetă în momentul în care survola spaţiul aerian în regiunea aflată sub controlul separatiştilor proruşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Olanda a identificat toate victimele zborului MH17 doborât în Ucraina