Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lacrimi și durere pentru tinerii români morți în Olanda. Cosmin a pierit cu câteva luni înainte de nuntă. Iubita lui e în comă (Video)

Trei tineri români, soră, frate și cumnat, se numără printre cele cinci victime ale cumplitului accident de circulație petrecut, luni, în Olanda.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 16:58

Trei tineri români, soră, frate și cumnat, se numără printre cele cinci victime ale cumplitului accident de circulație petrecut, luni, în Olanda.

O întreagă familie a fost distrusă, după ce o tânără de 24 de ani, Adina Soreanu, soțul ei, Aurel Soreanu, și fratele ei, Cosmin Zimbrea, au pierit în cumplitul accident petrecut în Olanda, luni, când cei trei se întorceau de la muncă.

Articolul continuă după reclamă
Tineri romani morti intr-un accident in Olanda
Pe acelaşi subiect

Rudele celor doi frați sunt în stare de șoc. Au povestit că tinerii plecaseră la muncă în Olanda, pentru a-și face un viitor mai bun.

Adina și Aurel visau să aiba o casă unde să locuieasca impreună cu băiețelul în vârstă de doi ani.

"M-a sunat fratele meu la 11 noaptea să-mi spună ca au murit copiii. Au plecat să-își facă un viitor. Nepoata era casatorită, a rămas un copil de doi ani pe drumuri. Ziceau să strangă bani să își cumpere o garsonieră. Nepotul care a murit avea nuntă în septembrie", povestește unchiul celor doi frați.

Cosmin Zimbrea era logodit și avea programată nunta în luna septembrie. Cea care urma să îmbrace rochia de mireasă este în spital acum, în stare gravă.

Tineri romani morti intr-un accident in Olanda

"I-am pierdut pe amândoi, doreau să își facă un viitor. Băiatul avea nunta acuma, a dat și arvuna la restaurant", spune și bunicul celor doi, Gheorghe Zimbrea.

Cei patru tineri plecaseră să muncească la un abator, în Olanda. Ei aveau un contract pe șase luni, după ce, în trecut, mai lucraseră și Germania.

Tinerii morți în urma accidentului din Olanda vor fi aduși vineri în țară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Lacrimi și durere pentru tinerii români morți în Olanda. Cosmin a pierit cu câteva luni înainte de nuntă. Iubita lui e în comă (Video)