Antena Meniu Search
x

Om de afaceri de aproape 70 de ani se însoară cu o tânără de 29: "Mă iubeşte, nu vrea banii mei"

Un om de afaceri de aproape 70 de ani a hotărât să se căsătorească cu iubita sa, cu 37 de ani mai mică şi vrea să le demonstreze tuturor că ea nu umblă după banii lui, ci că iubirea adevărată există, indiferent de vârstă. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.03.2019, 17:43

Un om de afaceri de aproape 70 de ani a hotărât să se căsătorească cu iubita sa, cu 37 de ani mai mică şi vrea să le demonstreze tuturor că ea nu umblă după banii lui, ci că iubirea adevărată există, indiferent de vârstă. 

Steve Zielinski promisese să nu se mai căsătorească niciodată, după ce a avut parte de un divorţ extrem de costisitor, dar iată că iubirea i-a schimbat modul de gândire. 

Proprietarul pensionat al unor restaurante topless insistă că proaspăta sa mireasă nu este cu el pentru banii lui, ci din dragoste pură, în ciudată faptului că este cu 37 de ani mai tânără decât el. 

Steve Zielinski, în vârstă de 67 de ani, s-a căsătorit cu blogăriţa şi antrenoarea personală Emily Charman, luna trecută, la o grădină, în sud-vestul Australiei.

Dar, deși doamna Charman are doar 29 de ani, omul de afaceri Dl. Zielinski este convins că diferența de vârstă nu este o problemă.

"Oamenii îmi spun, ce se întâmplă când ai 77 de ani și are doar 40 de ani? Eu zic: Ei bine, vom continua să ne iubim ca acum. Mă iubeşte, nu stă cu banii mei" a spus afaceristul.

Dl. Zielinski și-a făcut averea construind şi punând bazele unui restaurant provocator din Perth, unde patronii au fost invitați să-și mănânce alimentele de pe trupurile goale ale chelneriţelor.

Controversatul său trecut i-a ucis însă speranțele de a intra în politică în 2017, când au apărut fotografii cu el şi cu o femeie îmbrăcată ca un iepuras Playboy.

El intenționa să candideze pentru Senat, dar a fost „aruncat la gunoi” după ce un ziar i-a dezvăluit fanteziile personale.

Acest lucru nu a deranjat-o însă pe soţia sa de acum, doamna Charman, trecutul pentru ea a fost complet irelevant. Cei doi s-au cunoscut la o cafenea în urmă cu 8 ani, când ea avea doar 22 de ani. 

„Aveam aproape 60 de ani” a povestit afaceristul. „Am crezut că nu va fi interesată de mine, dar am devenit prieteni şi apoi am construit o relaţie”.

Ultima căsătorie a acestuia s-a încheiat printr-un război total care l-a şi costat pe investitor nu mai puţin de 1,2 milioane de dolari. În ciuda acestei experienţe însă, bărbatul susţine sus şi tare că noua sa cucerire nu stă cu el pentru bani şi că sentimentele lor sunt reale. 

„Nu vrea banii mei. M-am învăţat minte cu ultimul divorţ şi îmi pot da seama acum. Mulţi dintre colegii mei sunt singuri şi îşi caută iubite ieşind în evidenţă cu Lamborghini sau Ferrari şi aşa îşi aleg partenerele greşite, pentru că ele se uită la maşinile lor şi spun: Oh, el e bogat” a mai spus afaceristul.  

El a mai spus că Emily este genul de persoană care şi-ar cumpăra o rochie, ar purta-o cu demnitate timp de 2 ani, iar apoi ar putea să o vândă chiar cu mai mulţi, datorită felului său de a ţine cu grijă la lucrurile pe care le are. 

De partea cealaltă, tânăra a povestit faptul că se simţea încă de la început atât de confortabilă în prezenţa lui, încât nu i-a păsat niciodată că este mai bătrân ca ea. Chiar dacă soţul ei e mai bătrân ca mama sa, tânăra a povestit că mama ei a reuşit să facă diferenţa între cei doi şi să o accepte cu drag. 

Conform Mirror, alături de afacerea personală, cea de instructor personal, doamna Charman are un blog vegan numit Herbivore Chef, cu ajutorul căruia a devenit un influencer cunoscut pe Instagram, bazat pe această nişă. 

Cei doi vor să atragă atenţia că nu mereu cuplurile cu o diferenţă de vârstă atât de mare sunt disfuncţionale sau bazate pe minciuni şi că nu orice femeie umblă după banii unui bărbat, ci din contră, că uneori bărbaţii se folosesc de banii pe care îi au pentru a atrage lângă ei persoanele nepotrivite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Om de afaceri de aproape 70 de ani se însoară cu o tânără de 29: "Mă iubeşte, nu vrea banii mei"