Antena Meniu Search
x

Omorât lângă iubita violată

Apar amănunte terifiante în cazul românului ucis în Sicilia. Ucigaşii lui le-au povestit carabinierilor cum au violat-o pe iubita lui Nicu Răducan în timp ce el agoniza pe marginea drumului

Vezi și

Apar amănunte terifiante în cazul românului ucis în Sicilia. Ucigaşii lui le-au povestit carabinierilor cum au violat-o pe iubita lui Nicu Răducan în timp ce el agoniza pe marginea drumului. 

Ana Răducan a aflat la telefon că fratele ei a fost ucis. A sunat-o Dorina, iubita lui Nicu. A fost ultima care l-a văzut în viaţă.

Încă în stare de şoc, iubita lui Nicu a găsit putere să vorbească despre atac. E încă într-un spital din Sicilia, supravegheată de medici şi psihologi.

La barul unde Nicu şi-a sărbătorit aniversarea camerele de supraveghere l-au filmat când ieşea cu prietena lui. Pe imagini apar şi atacatorii. La poliţie, sora lui Nicu a văzut şi declaraţiile ucigaşilor. Cei patru tunisieni au povestit în amănunt cum l-au omorât pe român şi au batjocorit-o pe româncă.

Unul dintre criminali a spus că bărbatul încă mai respira când iubita lui era siluită lângă el. Ar fi încercat să se ridice şi l-au lovit din nou cu ranga. Sora lui Nicu se întreabă însă de ce Dorina nu a cerut ajutor.

Miercuri, autorităţile italiene vor termina autopsia românului. Iar familia ar putea să-l aducă acasă. Dacă va face rost de bani. În satul natal Nicu îşi cumpărase o casă. În vară avea de gând să se întoarcă cu iubita lui, pe care familia nu o cunoştea.

Nicu plecase în Italia de un an. Muncise şi în Spania să facă rost de bani, să-şi renoveze casa şi să-şi ajute mama.

Pentru repatriere familia lui Nicu Răducan primeşte sprijin şi de la o organizaţie a românilor din Italia care a estimat cheltuielile la aproximativ 4 mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Omorât lângă iubita violată