Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Opt români blocați în Italia vor fi repatriați cu o aeronavă a Ministerului Apărării

Opt români rămași blocați în Italia din cauza măsurilor de carantină anti-coronavirus luate de autorități vor fi repatriați cu o aeronavă a Ministerului Apărării.

de Redactia Observator

la 13.03.2020 , 22:52

Ambulanță intervine la o urgență de coronavirus Opt români blocați din cauza carantinei în Italia vor fi repatriați - Observator
  • Cei 8 români sunt turiști sau pacienți.
  • Ei vor fi plasați în carantină.

Opt români rămași blocați în Italia din cauza măsurilor de carantină anti-coronavirus luate de autorități vor fi repatriați cu o aeronavă a Ministerului Apărării. Autoritățile române spun că cei opt sunt fie turiști, fie persoane care s-au dus în Italia pentru tratament medical de urgență.

Într-un comunicat comun al Ministerului de Externe, Ministerului de Interne și cel al Apărării Naționale se afirmă că repatrierea are loc în cursul serii de vineri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Autoritățile au precizat că cei 8 români vor fi preluați de ambulanțe și plasați în carantină într-un centru special din București.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Opt români blocați în Italia vor fi repatriați cu o aeronavă a Ministerului Apărării