Antena Meniu Search
x

Orlando Bloom a sărit la gâtul lui Justin Bieber

E şoc în show-biz după o bătaie ca-n filme, într-un restaurant din Ibiza! Protagoniştii: Orlando Bloom, băiatul de aur de pe marele ecran şi Justin Bieber, prinţul muzicii pop.

Vezi și

 E şoc în show-biz după o bătaie ca-n filme, într-un restaurant din Ibiza! Protagoniştii: Orlando Bloom, băiatul de aur de pe marele ecran şi Justin Bieber, prinţul muzicii pop.

Un restaurant de fiţe din Ibiza a fost scena unei încăierări între doi bărbaţi celebri şi admiraţi de milioane de femei din toată lumea. Orlando Bloom, actorul de aur al Hollywood-ului şi Justin Bieber cântăreţul rebel, au avut ceva de împărţit. Orlando este cel care a sărit la bătaie şi i-a tras un pumn în plină figură lui Justin. Un martor al evenimentului a şi înregistrat momentul.

Mărul discordiei este fostul îngeraş Victoria's Secret, Miranda Kerr: fostă soţie a lui Orlando şi prietenă cam prea apropiată a lui Justin Bieber. Se pare că fostul soţ al Mirandei a fost extrem de deranjat de o remarcă a lui Biber, în LOCALUL din Ibiza aşa că şi-a ieşit din pepeni. Lucru pe care Orlando l-a făcut până acum doar în filme.

De altfel a şi primit un important premiu pentru calităţile sale de luptător pe marele ecran. După incident, cântareţul înfuriat de momentul jenant prin care a trecut, a postat pe o retea socială o fotografie în costum de baie cu Miranda Kerr.

Despre ei s-a şi zvonit că au avut o idilă în urmă cu doi ani, când Miranda era încă măritată cu actorul. Şi cam de atunci a şi început să scârţâie mariajul fostului îngeraş. Miranda Kerr şi Orlando Bloom au divorţat anul trecut şi au împreună un băieţel de aproape 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Orlando Bloom a sărit la gâtul lui Justin Bieber