Antena Meniu Search
x

ORORI INIMAGINABILE surprinse într-o clinică unde se "vindecă" HOMOSEXUALITATEA. O tânără lesbiană face dezvăluiri incredibile! (VIDEO)

O tânără în vârstă de 31 de ani, specialist în arta fotografică, a mers sub acoperire într-o clinică unde femeile şi bărbaţii sunt "trataţi" pentru homosexualitate.

O tânără în vârstă de 31 de ani, specialist în arta fotografică, a mers sub acoperire într-o clinică unde femeile şi bărbaţii sunt "trataţi" pentru homosexualitate.

Potrivit Daily Mail, această clinică face parte dintr-un lanț de instituții medicale care funcționează sub pretextul unor centre antidrog.

Ororile se întâmplă în Ecuador, cei care sunt internați în astfel de locuri fiind supuși unor chinuri groaznice. 

Paola Peredes, fotograf de meserie şi a însăşi lesbiană, a mers într-o astfel de clinică şi a surprins scene oribile.

Pe acelaşi subiect

Femeia a văzut ororile şi a recreat totul în cadrul unei ședințe foto.

VEZI AICI IMAGINILE

Tabloidul britanic susţine că astfel de clinici funcţionează şi în Europa!

Reprezentanţii acestor instituţii susţin că acolo sunt tratate persoanele dependente de droguri sau alcool, când, în realitate, scopul lor este terifiant.

Urmăriţi mai jos un interviu acordat în urmă cu câţiva ani de ministrul Sănătăţii din Ecuador, Carina Vance, în care vorbeşte despre aceste centru de "reabilitare".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » ORORI INIMAGINABILE surprinse într-o clinică unde se "vindecă" HOMOSEXUALITATEA. O tânără lesbiană face dezvăluiri incredibile! (VIDEO)