Antena Meniu Search
x

Pamela Anderson, închisă în cuşcă! Fostul iepuraş Playboy a şocat la Paris (Video)

Actriţa Pamela Anderson şi politicianul ecologist francez Yannik Jadot au făcut parte dintr-un grup de personalităţi care s-au lăsat închise în trei cuşti, la Paris, pentru a denunţa maltratările la care sunt supuse animalele de crescătorie.

Pamela Anderson închisă în cuşcă! Fostul iepuraş Playboy a şocat la Paris
Pamela Anderson închisă în cuşcă! Fostul iepuraş Playboy a şocat la Paris - Hepta

Actriţa Pamela Anderson şi politicianul ecologist francez Yannik Jadot au făcut parte dintr-un grup de personalităţi care s-au lăsat închise în trei cuşti, la Paris, pentru a denunţa maltratările la care sunt supuse animalele de crescătorie şi pentru a susţine o petiţie europeană iniţiată de asociaţia CIWF, informează AFP.

"Trăiesc în Franţa de puţin timp, însă apărarea animalelor este o cauză care mă emoţionează oriunde m-aş afla. Nimeni nu suportă să fie în cuşcă mai mult de câteva minute, în timp ce acele animale îşi petrec acolo întreaga viaţă. Este inuman", a declarat starleta canadiano-americană, în cuşca instalată în Place de la Republique din Paris.

În faţa unui grup de 30 de persoane, Pamela Anderson, purtând o rochie cu dungi albastre şi ochelari de soare, a intrat în acea cuşcă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Petiţia, lansată miercuri sub forma unei Iniţiative Cetăţeneşti Europene (ICE), este susţinută de peste 130 de ONG-uri. Dacă îşi va atinge obiectivul, Comisia Europeană va trebui să adopte o poziţie oficială pentru a aboli utilizarea cuştilor în crescătoriile de animale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Pamela Anderson, închisă în cuşcă! Fostul iepuraş Playboy a şocat la Paris (Video)