Antena Meniu Search
x

Video: Scene de panică în Hawaii, după alerta falsă de atac cu rachetă

Scene de panică au fost filmate la Universitatea din Hawaii în urma alertei false despre un atac cu rachetă balistică. Zeci de oameni părăsesc în campusul.

Scene de panică la Universitatea din Hawaii, după alerta falsă de atac cu rachetă - Twitter/BNO News

Scene de panică au fost filmate la Universitatea din Hawaii în urma alertei false despre un atac cu rachetă balistică. În imagini, zeci de oameni părăsesc în grabă campusul.

Înregistrarea video a fost făcută de un cameraman amator în campusul Universității din Hawaii.

Scenele au fost filmate la scurt timp după ce a fost trimisă populației alerta privind lansarea unei rachete balistice către Hawaii. Zeci de tineri pot fi văzuți în imagini cum fug panicați.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Haos la Universitatea din Hawaii, după lansarea alertei false de atac cu rachetă | Sursa: Twitter

Alerta a fost lansată în mod eronat dimineață, la ora locală 08.07. Abia după 38 de minute a venit dezmințirea, prea târziu pentru a împiedica haosul.

Guvernatorul statului american Hawaii spune că totul a fost provocat de o eroare umană, la Agenția de Management al Situațiilor de Urgență.

”A fost o greșeală în timpul procedurii standard la schimbarea de tură, un angajat a apăsat butonul greșit”, a spus guvernatorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Video: Scene de panică în Hawaii, după alerta falsă de atac cu rachetă