Antena Meniu Search
x

Video Panică în Shenzhen după ce un zgârie-nori de 300 de metri a început să se clatine din senin, fără a fi cutremur

Un zgârie-nori de 300 de metri înălțime din metropola chineză Shenzhen a început să se clatine din senin, marți, fără a fi cutremur, strârnind haos pe străzile alăturate. Oamenii din interior au primit imediat ordin de evacuare.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 18.05.2021, 22:20

Vezi și
  • Autoritățile au demarat o investigație pentru a afla de ce anume s-a clătinat clădirea
  • Nu a fost detectat niciun cutremur în cursul acestei zile, au transmis oficialii chinezi

SEG Plaza, una dintre cele mai impunătoare clădiri din Shenzhen, a suferit marți probleme structurale inexplicabile. Clădirea a început pur și simplu să se clatine, efectul fiind vizibil de la nivelul solului și resimțit la etajele superioare, după cum arată filmarea unui martor. Pe rețelele de socializare au apărut înregistrări în care se poate observa cum structura se mișcă înainte și înapoi, stârnind panică printre angajați dar și printre cei care se aflau pe străzile din apropiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Russia Today, localnicii din zonă s-au îndepărtat de clădire, unii oprindu-se pentru scurt timp pentru a mai arunca o privire. A urmat o evacuare generală, iar agențiile guvernamentale competente au demarat o investigație pentru a clarifica circumstanțele incidentului. Nicio persoană nu a fost rănită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Panică în Shenzhen după ce un zgârie-nori de 300 de metri a început să se clatine din senin, fără a fi cutremur