Antena Meniu Search
x

Panică într-un magazin Apple Store! Zeci de oameni evacuați, după ce un angajat a fost rănit din cauza unui telefon iPhone (Foto, Video)

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate marţi dintr-un Apple Store, la Zurich, după ce un angajat a fost rănit de o baterie supraîncălzită a unui iPhone.

Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate marţi dintr-un Apple Store, la Zurich, după ce un angajat a fost rănit de o baterie supraîncălzită a unui iPhone, care a degajat fum.

Poliţia din Zurich a precizat că incidentul a avut loc în momentul în care angajatul Apple scotea bateria din aparat.

El a fost rănit uşor la o mână.

”Concomitent, s-a format un uşor nor de fum, ceea ce i-a determinat pe aproximativ cincizeci de clienţi şi angajaţi să părăsească temporar magazinul”, adaugă poliţia într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorităţile subliniază că personalul din magazin a reacţionat corect, înnăbuşind bateria în nisip de cuarţ şi ventilând sediul ca să disipeze fumul.

Şapte persoane au primit îngrijiri medicale, fără să fie nevoie să fie spitalizate.

Cauzele defectării bateriei nu au fost stabilite încă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Panică într-un magazin Apple Store! Zeci de oameni evacuați, după ce un angajat a fost rănit din cauza unui telefon iPhone (Foto, Video)