Antena Meniu Search
x

PANICĂ la Londra: Oamenii au SĂRIT dintr-un tren după ce au auzit o bubuitură puternică. Era o bormaşină... (FOTO şi VIDEO)

Britanicii au trecut prin momente de panică din cauza...unei bormaşini care s-a supraîncălzit. Oamenii au sărit din vagoane după ce au auzit un zgomot puternic. La faţa locului au fost trimise două maşini de pompieri, paramedici şi poliţişti.

Britanicii au trecut prin momente terifiante din cauza...unei bormaşini care s-a supraîncălzit. Oamenii au sărit din vagoane după ce au auzit un zgomot puternic. La faţa locului au fost trimise două maşini de pompieri, paramedici şi poliţişti.

Angajaţii de la metrou au povestit "teroarea" prin care au trecut, iar serviciile de urgenţă au spus că au intervenit rapid pentru a gestiona o "defecţiune electrică".

Iniţial , angajaţii de la metrou le-au spus pasagerilor că a explodat o baterie, iar ulterior au anunţat că este vorba despre o bormaşină.

Pe acelaşi subiect

Înregistrări video îl înfăţişează pe un angajat spunând că a avut loc un mic incendiu, iar cel care a filmat momentul poate fi auzit spunând că fumul creează panică.

Potrivit autorităţilor, câteva persoane au fost rănite uşor.

"Câteva persoane au suferit răni minore şi au fost trataţi la faţa locului. În prezent, incidenul nu este tratat ca unul suspicios", a declarat un poliţist.

În urma incidentului, cirulaţia metrourilor a fost îngreunată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » PANICĂ la Londra: Oamenii au SĂRIT dintr-un tren după ce au auzit o bubuitură puternică. Era o bormaşină... (FOTO şi VIDEO)