Antena Meniu Search
x

Parada masinilor Lada in Finlanda

A fost parada de masini vintage in Finlanda. Zeci de posesori de autoturisme Lada si-au scos de la naftalina masinile si s-au intrecut intr-o cursa pe zapada.

Vezi și

Nu ating suta de kilometri in cateva secunde si totusi, sunt admirate si iubite de multi soferi din Finlanda si nu numai. Aici este, de altfel, si unul dintre cele mai mari cluburi de masini Lada din lume. Poate si pentru ca aceasta marca era una dintre cele mai populare printre finlandezi in anii 70.

Mai mult decat atat, Lada a fost in top 10 al vanzarilor de autoturisme din tara intre 1972 si 1996. Motivul e simplu: “Sunt usor de intretinut, e o placere sa le conduci si arata cam asa. Eu le pot repara si costurile sunt rezonabile pentru ca piesele sunt ieftine. Acestea ar fi atuurile acestor masini”, spune propiretarul unei astfel de masini.

La reuniune, posesorii simpaticelor autoturisme au schimbat pareri si-au admirat masinile unii altora, iar la final au organizat si un concurs.

Un astfel de exemplar, bine intretinut, poate valora 2.000 de euro.

Cluburi ale posesorilor de Lada exista si in alte tari din Europa. De exemplu in Ungaria, Marea Britanie, Estonia si, evident, in Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Parada masinilor Lada in Finlanda