Antena Meniu Search
x

Un parapantist a fost luat pe sus de un vârtej puternic, sub privirile îngrozite ale soției

Un parapantist a trecut prin momente înfricoșătoare, după ce a fost prins în vârtejul unei tornade, pe Muntele Borah din Australia. 

Parapantist prins într-o tornadă
Parapantist luat pe sus de un vârtej puternic, în Australia - captura Youtube @ Storyful News

Un parapantist a trecut prin momente înfricoșătoare, după ce a fost prins în vârtejul unei tornade, pe Muntele Borah din Australia. 

Pe imagini se poate observa cum parapantistul, deși experimentat, este luat pe sus de rafalele puternice, sub țipetele de groază ale soției.

Din fericire, bărbatul a reușit să redobândească controlul și să scape din vortex înainte de a fi trântit la pământ, de la zeci de metri înălțime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul nu l-a împiedicat pe parapantist să-și ducă la capăt planurile. Imediat după momentul dramatic, a continuat să zboare timp de cinci ore deasupra Australiei, pe o distanță de 180 de kilometri. 

Un instructor specializat în zborul cu parapanta a explicat că astfel de fenomene au loc în condiții atmosferice speciale, atunci când temperaturile sunt ridicate iar umiditatea scăzută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un parapantist a fost luat pe sus de un vârtej puternic, sub privirile îngrozite ale soției