Antena Meniu Search
x

Părintele Playboy a murit, la 91 de ani, în celebrul conac în care şi-a petrecut mare parte din viaţă

Hugh Hefner, părintele Playboy, a încetat din viaţă la 91 de ani!

Vezi și

Hugh Hefner, părintele Playboy, a încetat din viaţă la 91 de ani! Pionierul revoluţiei sexuale din America anilor 60 a murit în celebrul conac Playboy din Los Angeles, din cauze naturale.

Într-o ţară condusă de puritani, în care sexul era un subiect tabu, Hugh Hefner nu doar că a depăşit bariere. Le-a demolat. 

Era anul 1953 când primul număr al revistei, cu Marilyn Monroe pe copertă, ajungea pe tarabe. A vândut atunci 50.000 de exemplare. 10 ani mai târziu, tirajul revistei era de 7 milioane.

"Am creat revista în anii '50 fără niciun ban. Faptul că va avea atât succes şi nu doar că va avea succes, dar va deveni un fenomen în anii 60 şi va schimba lumea, nu îşi putea imagina nimeni.", spunea Hugh Hener

Nici măcar creatorul ei. Până să ridice un imperiu media cu ajutorul creaţiei sale, a fost un deschizător de drumuri. 

Acuzat de multe ori de obscenitate, Hugh Hefner a avut mereu răspunsuri. 

Tocmai de aceea viaţa lui Hef a fost o petrecere. A trăit liber până în ultima clipă în deja celebrul Conac Playboy. Mereu înconjurat de femei frumose, mereu cu zâmbetul pe buze şi mereu în legendarul halat roşu de mătase.

Însă chiar şi în pijamale, de-a lungul anilor, Hugh Hefner a fost înconjurat de frumuseţi. În unul din ultimele interviuri a recunoscut că avut relaţii cu peste 1000 de femei. S-a căsătorit însă doar cu trei. Ultima soţie, Crystal, era cu 60 de ani mai tânără.

Un romantic şi un geniu, care lasă în urma sa un imperiu media, dar şi o avere impresionantă, de peste 40 de milioane de dolari. Totul va fi împărţit între cei patru copii ai săi, dar şi mai multe organizaţii caritabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Părintele Playboy a murit, la 91 de ani, în celebrul conac în care şi-a petrecut mare parte din viaţă