Antena Meniu Search
x

Video Patriarhul Kiril al Moscovei a găsit o justificare pentru invazia rusă: Ucraina plăteşte pentru păcatele sale

După ce trupele Kremlinului au bombardat un lăcaş de cult, un grup de 233 de preoţi şi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Ruse a făcut un gest rar de disidenţă! Feţele bisericeşi au lansat un apel la încetarea războiului declanşat de Rusia prin invadarea Ucrainei. Clericii ruşi cer încetarea imediată a războiului fratricid, după cum informează publicaţia Vatican News.

de Redactia Observator

la 08.03.2022, 09:19

Sursa foto: Profimedia Vezi și

Patriarhul Kiril, conducătorul Bisericii Ortodoxe Ruse, nu doar că nu condamnă războiul, dar îi găseşte şi o justificare. Este rezultatul faptului că Ucraina permite desfăşurarea paradelor gay. Patriarhul rus susţine că oficialii de la Kiev încurajează astfel de evenimente, pentru a intra în graţiile Occidentului. 

În consecinţă, susţine Kiril, Ucraina plăteşte pentru păcatele sale.

Biserica Ortodoxă Română îl condamnă pe Kiril: "Un opulent patriarh demisionar din punct de vedere moral și creștin prin complicitatea sa cinică cu politicul asasin", a spus despre acesta purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Patriarhul Kiril al Moscovei a găsit o justificare pentru invazia rusă: Ucraina plăteşte pentru păcatele sale