Antena Meniu Search
x

Patronul clubului Leicester City se grăbea să ajungă la aeroportul Luton, când s-a prăbușit cu elicopterul

Lumea fotbalului e în stare de şoc! Moartea patronului clubului Leicester City a fost confirmată. Alte 4 persoane au murit alături de miliardarul thailandez în elicopterul care s-a prăbușit lângă stadionul King Power din Leicester.

Vezi și

Lumea fotbalului e în stare de şoc! Moartea patronului clubului Leicester City a fost confirmată. Alte 4 persoane au murit alături de miliardarul thailandez în elicopterul care s-a prăbușit lângă stadionul King Power din Leicester. Identitatea celorlalte victime rămâne, deocamdată, necunoscută.

Potrivit Daily Mail, patronul echipei Leicester City a plecat de la stadion cu gândul să ajungă cât mai repede la aeroportul Luton. Miliardarul Vichai Srivaddhanaprabha plănuia să ia avionul, pentru a ajunge în țara sa, Thailanda.

Pilotul erou

Drumul spre casă s-a terminat tragic,la foarte scurt timp după decolare. Elicopterul a căzut în parcarea stadionului, după ce motorul i s-ar fi blocat.

Pilotul e considerat acum un erou, pentru că ar fi făcut mari eforturi ca să evite pierderi de vieți omenești la sol. În acel moment, la o oră și un sfert după meciul Leicester City – West Ham, încheiat 1 - 1 , încă erau fani la stadion.

Elicopterul s-a prăbușit însă într-o zonă fără oameni.

Eforturile zadarnice ale polițistului

Un alt erou e considerat polițistul care a vrut să-i salveze pe cei din interiorul aparatului de zbor. Agentul a fost primul care a ajuns la locul prăbușirii.

Martorii spun că a vrut să spargă tragă de ușă și să spargă geamurile elicopterului. Însă deja izbucnise incendiul și o explozie puternică l-a făcut să renunțe la tentativă.

Alături de miliardarul Vichai Srivaddhanaprabha mai erau 4 persoane, între care, se pare, doi piloți. Celelalte două persoane sunt necunoscute. Inițial s-a spus, conform Reuters, că la bord era și fiica de 36 de ani a miliardarului, dar surse din cadrul clubului Leicester City au dezmințit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Patronul clubului Leicester City se grăbea să ajungă la aeroportul Luton, când s-a prăbușit cu elicopterul