Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patronul unui celebru restaurant american s-a sinucis pentru că nu a mai suportat sechelele cu care a rămas după infectarea cu noul coronavirus

Afaceristul american Kent Taylor, patronul unui celebru restaurant american, s-a sinucis, după ce a rămas cu sechele în urma infectării cu noul coronavirus şi nu a mai putut să suporte starea în care se află.

de Redactia Observator

la 22.03.2021 , 22:39

Patronul restaurantului american făcuse eforturi pentru ca angajaţii săi să-şi menţină slujbele în pandemia de coronavirus Patronul restaurantului american a murit la 65 de ani - Texas Roadhouse via Washington Post
  • Patronul restaurantului american a murit la 65 de ani.
  • Patronul restaurantului american făcuse eforturi pentru angajaţii săi în pandemia de coronavirus.

Trupul neînsufleţit al lui Kent Taylor a fost găsit pe terenul unei proprietăţi pe care acesta o deţinea în apropiere de Louisville, statul Kentucky.

Conform Washington Post, afaceristul a scăpat de infecţia cu noul coronavirus, dar a rămas cu sechele care l-au împiedicat spre a comite o asemenea faptă.

Kent Taylor avea 65 de ani şi era fondatorul şi patronul Texas Roadhouse, un restaurant inaugurat în 1993, în Indiana, şi care ajunsese să deschidă alte peste 600 de localuri, sub aceeaşi franciză, pe întreg teritoriul Statelor Unite ale Americii, dar şi în Arabia Saudită, Kuweit, Bahrain, China, Qatar, Mexic, Coreea de Sud sau Taiwan, deşi afacerea nu a devenit un succes de la prima încercare.

Articolul continuă după reclamă

Kent Taylor a făcut 60 de milioane de dolari în 2004, după ce compania sa a fost scoasă la bursă, iar de atunci cifra sa de afaceri şi valoarea averii au crescut exponenţial.

Patronul restaurantului făcuse eforturi pentru angajaţii săi în pandemia de coronavirus

Anul trecut, afaceristul a făcut eforturi semnificative pentru a-şi menţine afacerea pe linia de plutire în plină pandemie de coronavirus. A renunţat la salariul său pe un an şi la bonusul de un milion de dolari pe care îl încasează anual şi, în plus, a mai donat cinci milioane de dolari, toţi banii ajungând la angajaţii săi care nu au putut să-şi desfăşoare activitatea din cauza pandemiei de coronavirus.

Moartea lui Kent Taylor atrage atenţia asupra efectelor pe care coronavirusul le are asupra celor care se infectează. Deşi mulţi dintre pacienţi scapă de infecţie, o parte dintre aceştia rămân cu sechele pe termen mediu şi chiar lung şi nu reuşesc să se recupereze fizic în totalitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » Patronul unui celebru restaurant american s-a sinucis pentru că nu a mai suportat sechelele cu care a rămas după infectarea cu noul coronavirus