Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice de la tragedia aviatică din Atlantic, soldată cu moartea a patru moldoveni

Patru soldaţi din Republica Moldova au murit şi alţi doi au fost răniţi în această dimineaţă, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Oceanul Atlantic.

Vezi și

Patru soldaţi din Republica Moldova au murit şi alţi doi au fost răniţi în această dimineaţă, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Oceanul Atlantic. S-a întâmplat la scurt timp de la decolarea aeronavei de pe aeroportul din oraşul Abidjan, fosta capitală a Coastei de Fildeş.

Rupt în bucăţi, avionul a căzut în valurile Oceanului Atlantic. Patru soldaţi din Republica Moldova nu au supravieţuit accidentului produs chiar după ce aparatul de zbor a plecat de pe aeroportul internaţional din Abidjan, cel mai mare oraş din Coasta de Fildeş. 

Autorităţile ivoriene au declarat că alţi doi cetăţeni moldoveni şi patru francezi au supravieţuit ca prin minune accidentului provocat, probabil, de vremea rea. 

Ei au fost chiar fotografiaţi privind în gol spre aparatul de zbor din care nu a rămas mai nimic.    

Pe acelaşi subiect

Aeronava, care ar fi fost deţinută de o companie aeriană din Republica Moldova, s-a prăbuşit în timpul unei furtuni puternice, însoţită de tunete şi fulgere. Epava avionului a fost văzută repede de sute de localnici aflaţi pe malul oceanului.

În scurt timp au apărut şi echipele de intervenţie, care au sperat că vor găsi cât mai mulţi supravieţuitori. 

La bordul aparatului de zbor cargo, de tip Antonov, se aflau zece persoane. Avionul era închiriat de armata franceză şi transporta echipament militar. El era utilizat pentru o operaţiune antiteroristă, după cum a precizat un oficial militar pentru Agenţia France Presse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Imagini dramatice de la tragedia aviatică din Atlantic, soldată cu moartea a patru moldoveni