Antena Meniu Search
x

Pedepse blânde pentru 6 români care au deschis o casă de plăceri într-un cartier de familişti din Blackburn. Localnicii s-au declarat "terorizaţi"

Şase români fără ocupaţie au apărut în fața judecătorului, pentru a-şi afla pedepsele, după ce au fost arestaţi pentru exploatarea unor tinere, tot românce. Cei şase au pus bazele unui bordel într-un cartier de familişti din Blackburn, Marea Britanie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.11.2020, 19:08

- Lancashire Telegraph
  • Şase români puseseră bazele unui bordel, într-un cartier liniştit din Blackburn
  • Ei inventaseră şi un cod, pentru a semnaliza disponibilitatea fetelor

Valentina Crețu, de 30 de ani, a fost închisă pentru 24 de luni, Mihaela-Diana Bărbieru, 31 de ani, a fost închisă pentru 19 luni, Valentin Caraman, 38 de ani, a fost închis pentru 21 de luni, Răzvan Zidaru, 29 de ani, a fost închis pentru 24 de luni, Marius Florian Şerban, 38 de ani, a fost închis pentru 21 de luni, iar Valentin Aurelian Ghelase, de 35 de ani, a fost închis pentru 21 de luni.

Toți vor fi deportați când îşi vor încheia condamnările la închisoare.

Românii inventaseră un cod pentru clienţi, ca aceştia să-şi dea seama când bordelul era deschis şi tinerele disponibile. Ei puseseră globuri de discotecă la fereastre, pe care le porneau atunci când fetele erau gata pentru a primi clienţi, potrivit Lancashire Telegraph.

La percheziţii, anchetatorii au menționat că spațiile din clădire erau minim mobilate, doar cu un pat şi un dulăpior, în care se aflau prezervative şi tuburi cu lubirifanţi.

"Efectul asupra comunității a fost enorm. Localnicele spuneau că nu puteau să-şi lase copiii afară la joacă din cauza numărului mare de bărbaţi care veneau pe bandă rulantă la adresa respectivă", susţin anchetatorii.

Toţi cei şase au pledat vinovat în faţa judecătorului, precizând că nu au dorit să sperie pe nimeni şi că era doar o afacere.

Avocatul românilor a cerut clemenţă, susţinând că au venit în Marea Britanie în căutarea unui job stabil şi nu aveau nicio intenţie să încalce legea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Pedepse blânde pentru 6 români care au deschis o casă de plăceri într-un cartier de familişti din Blackburn. Localnicii s-au declarat "terorizaţi"