Antena Meniu Search
x

Cât costă o insulă privată în Caraibe sau Belize

Pentru cei mai bogaţi oameni de pe planetă, viaţa privată a devenit un lux. Motiv pentru care una din marile lor dorinţe este se retragă pe o insulă, departe de lumina reflectoarelor şi de camerele temuţilor paparazzi.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 11:57

Vezi și

Pentru cei mai bogaţi oameni de pe planetă, viaţa privată a devenit un lux. Motiv pentru care una din marile lor dorinţe este se retragă pe o insulă, departe de lumina reflectoarelor şi de camerele temuţilor paparazzi. Preţul pe care trebuie să îl plătească e, însă, unul pe măsură. O insulă privată, cu toate condiţiile posibile, poate costa zeci sau chiar sute de milioane de dolari.

Aflată la doar un pas distanţă de capitală, insula privată Lisabona este perfectă pentru milionarii care visează la o oază de linişte.

Întinsă pe o suprafaţă de o mie 200 de hectare şi bogată în vegetaţie, preţul ei se ridică la nu mai puţin de 310 de milioane de dolari.

La un moment dat, s-a vechiculat că mai mulţi investitorii ar intenţiona să o cumpere şi să o transforme într-un complex rezidenţial de lux, dotat cu un teren de golf impresionant.

Localizată în paradisul tropical din Caraibe, insula Ronde a fost o bună perioadă de timp pe primul loc în topul celor mai scumpe insule private. Are 800 de hectare şi peşteri. uimitoare. Preţul este însă pe măsura aşteptărilor. Şi anume, 100 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea în topul celor mai scumpe insule se află Cay Chapel Resort. O găsim la doar 20 de kilometri de Belize, iar insula a fost transformată în urmă cu câţiva ani într-un resort de lux.

Vândută pentru 65 de milioane de dolari unor investitori, a devenit o destinaţie de lux pentru cei bogaţi. De la restaurante, baruri şi un teren de golf uriaş, nimic nu pare să-i lipsească.

Lista de posibile activităţi cuprinde plimbări cu barca sau caiacul, tratamente SPA sau sporturi precum volei sau baschet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cât costă o insulă privată în Caraibe sau Belize