Antena Meniu Search
x

Video Pentru prima dată, Macron dezvăluie reacția părinților când le-a spus că are o relație cu Brigitte, profesoara cu 25 de ani mai mare

În premieră, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, recunoaşte că părinţii săi s-au supărat când au aflat că s-a îndrăgostit de profesoara lui, cu 25 de ani mai în vârstă decât el. Supărarea a fost şi mai mare când le-a spus că au decis să se căsătorească. După 16 ani de căsnicie, relaţia doamnei Macron cu socrii s-a mai îndulcit. 

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 21:21

Vezi și

Emmanuel Macron a răspuns fără perdea la cele mai delicate întrebări despre dragoste, politică şi bani. Reporterii amatori au vrut să afle în special despre relaţia sa cu Brigitte. Unii chiar nu s-au sfiit să-i spună că nu aprobă relaţia elev - profesor.  "Să citesc pentru toată lumea? "El este preşedintele, trebuie să fie un exemplu şi să nu se căsătorească cu profesoara lui". Nu alegi de cine te îndrăgosteşti", a spus Emmanuel Macron, preşedintele Franţei.

Povestea de iubire dintre Macron şi profesoara lui, Brigitte

Brigitte, în vârstă de 69 de ani, este cu 25 de ani mai în vârstă decât Emmanuel Macron. Cei doi s-au întâlnit prima dată atunci când Macron avea doar 15 ani şi era elevul ei, iar ea era căsătorită. Relaţia dintre ei ar fi început însă după ce el a împlinit 18 ani. Brigitte a divorțat, s-a mutat la Paris, iar în 2007 s-au căsătorit.  "Era profesoara mea de teatru... Nu se pune chiar la fel", a mărturisit Emmanuel Macron, preşedintele Franţei.

Preşedintele a mărturisit că părinţii săi au fost supăraţi la început, când au aflat de relaţia cu Brigitte, dar el a fost hotărât să-şi urmeze calea. Un alt tânăr a vrut să ştie dacă liderul de la Elysee este bogat. "Ca să spun drept, aveam mai mulţi (n.r. bani) înainte să devin preşedinte. Dacă te referi comparativ cu media, da. Dar comparativ cu cei care sunt decidenţi sau au responsabilităţi în afaceri, nu", a răspuns Macron.

Cel mai emoţionant moment

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost acela în care Emmanuel Macron a fost întrebat de bunica sa. A rescunoscut cu lacrimi în ochi că îi simte lipsa: "Mi-a oferit o dragoste necondiţionată. Adică, mi-a oferit iubirea şi timpul ei, fără a aştepta nimic în schimb".  Liderul de la Elysee le-a povestit reporterilor că bunica sa a fost cea care a avut grijă de el în copilărie şi adolescenţă şi că îi va fi veşnic recunoscător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Pentru prima dată, Macron dezvăluie reacția părinților când le-a spus că are o relație cu Brigitte, profesoara cu 25 de ani mai mare