Antena Meniu Search
x

PERICOL URIAȘ! Un avion Air France, cu 323 de oameni la bord, la un pas de a fi doborât de o rachetă lansată de Coreea de Nord (VIDEO)

Ultima rachetă balistică lansată de Coreea de Nord, vineri, 28 iulie, a fost la un pas de a doborî un avion Air France, cu 323 de oameni la bord, susține CNN.

Ultima rachetă balistică lansată de Coreea de Nord, vineri, 28 iulie, a fost la un pas de a doborî un avion Air France, cu 323 de oameni la bord, susține CNN. 

Potrivit sursei citate, racheta intercontinentală a zburat 45 de minute și a căzut în apele japoneze, la doar șapte minute de la trecerea unei aeronave aparținând Air France, care efectua o cursa Tokyo – Paris și avea 323 de oameni la bord.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coreea de Nord a efectuat numeroase teste cu rachete balistice, în ultima perioadă, iar oficiali americani susțin că există dovezi clare ale unor teste reușite de lansare a rachetelor balistice și de pe submarine, ceea e reprezintă, potrivit analiștilor, ”un pas înainte critic” făcut de regimul de la Phenian.

Sursele citate susțin că trei astfel de teste au fost efectuate, doar în luna iulie, la șantierul Sinpo Naval, un altul fiind efectuat la sediul Institului de cercetare maritimă, din cadrul Academiei pentru Apărare Națională din Coreea de Nord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » PERICOL URIAȘ! Un avion Air France, cu 323 de oameni la bord, la un pas de a fi doborât de o rachetă lansată de Coreea de Nord (VIDEO)