Antena Meniu Search
x

Persoanele creative înşală mai mult

Savanţii de peste Ocean au ajuns la concluzia că oamenii al căror serviciu presupune un plus de creativitate sunt tentaţi să-şi înşele partenerii. Nu pentru că nu i-ar mai iubi. Doar că au nevoie de acel ceva care să le stimuleze inteligenţa.

Vezi și

 Iar dacă nu reuşesc să găsească pe cineva alături de care să trăiască momente fierbinţi, se mulţumesc să încalce regulile de circulaţie. Cercetătorii americani au reuşit să ia faţa omologilor de pe restul planetei. S-au străduit mult, dar au învins.

Savanţii de peste Ocean au ajuns la concluzia că oamenii al căror serviciu presupune un plus de creativitate sunt tentaţi să-şi înşele partenerii. Nu pentru că nu i-ar mai iubi.

Doar că au nevoie de acel ceva care să le stimuleze inteligenţa. Iar dacă nu reuşesc să găsească pe cineva alături de care să trăiască momente fierbinţi, se mulţumesc să încalce regulile de circulaţie.

Totuşi, în cazul în care lucraţi într-un astfel de domeniu şi vă confruntaţi cu o lipsă totală de inspiraţie, nu e cazul să vă avântaţi într-o nouă relaţie sexuală şi nici să alergaţi pe străzi cu maşina.

Astfel, se explică şi procesul creaţional al hitului de vară, "minim doi". Oricum, dacă toţi cei care încalcă legea ar susţine că o fac pentru a-şi stimula creativitatea, nu ar fi tocmai bine.

Dar să-i lăsăm pe americani cu ale lor, pentru că tot specialiştii români ştiu mai bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Persoanele creative înşală mai mult