Antena Meniu Search
x

Pescarul de trotinete electrice, un nou job apărut la Paris (Video)

La Paris, a apărut un job nou: pescarul de trotinete. Firmele care închiriază astfel de vehicule sunt nevoite să angajeze oameni care să le recupereze, chiar şi din apele Senei.

de Redactia Observator

la 27.10.2019, 01:17

Vezi și

La Paris, a apărut un job nou: pescarul de trotinete electrice. Firmele care închiriază astfel de vehicule sunt nevoite să angajeze oameni care să le recupereze, chiar şi din apele Senei.

Se pare că nu toți clienții dau dovadă de responsabilitate. Așa că sunt și unii care aruncă trotinele închiriate în fluviu. Așa că este nevoie de astfel de pescari. În doar 3 ore, doi angajați au reușit să scoată 15 trotinete electrice din Sena.

Pescarii de trotinete sunt organizaţi în patrule care operează pe ambele maluri ale fluviului. Însă, curând, numărul vehiculelor electrice de acest gen va fi redus drastic, promit edilii.

Codul Rutier a fost modificat, iar trotinetele electrice nu vor mai putea merge cu viteze mai mari de 25 de kilometri pe oră, circulaţia se va putea face doar prin zonele marcate special, iar copiii sub 12 ani nu le vor mai putea folosi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Pescarul de trotinete electrice, un nou job apărut la Paris (Video)