Antena Meniu Search
x

Video: Trei pescari s-au salvat în ultima clipă, înainte de a fi spulberaţi de o şalupă

Trei pescari din Oregon s-au salvat în ultima clipă dintr-o barcă ce a fost spulberată de o şalupă. Scena spectaculoasă a fost filmată de camerele video.

Trei pescari americani s-au salvat în ultima clipă dintr-o barcă ce a fost spulberată de o şalupă. Scena spectaculoasă a fost filmată de camerele video.

Incidentul a fost filmat pe Fluviul Columbia, în statul american Oregon.

Cei trei pescari ieşiseră cu o barcă cu motor. Bryan Maess, poliţist şi prietenii săi, Christopher McMahon şi Roni Durham, voiau să pescuiască somon. Camerele GoPro montate de cei trei pe barcă arată momentul când o şalupă se îndreaptă spre ei, în mare viteză.

Alarmaţi, pescarii fac cu mâna, încercând să atragă atenţia celui care conducea ambarcaţiunea. Eforturilor lor au fost zadarnice.

Când au văzut că e inutil, au reuşit să evite în ultimul moment pericolul, plonjând în apă. Pescarii au reuşit astfel să se salveze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Trei pescari din Oregon s-au salvat în ultima clipă din calea unei şalupe | Sursa: Youtube

Barca în care se aflau a fost complet distrusă de impactul cu şalupa.

Ambarcaţiunea care a provocat dezastrul era condusă de un bărbat de 75 de ani.

În faţa poliţiştilor care au venit să ancheteze incidentul, el a avut o explicaţie uluitoare. Bărbatul le-a spus că nu a văzut barca în care erau cei trei pescari. Stătea pe scaun în timp ce manevra şalupa şi botul înalt al ambarcaţiunii i-ar fi blocat priveliştea.

Înfuriaţi de explicaţie, cei trei pescari păgubiţi l-au dat în judecată. I-au cerut daune de 372.500 de dolari, spune The Oregonian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Video: Trei pescari s-au salvat în ultima clipă, înainte de a fi spulberaţi de o şalupă