Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Pescuit fara undita

Un american a postat pe Internet un filmulet in care apare pescuind un crap-curcubeu fara niciun fel de ustensile

O frumoasa zi de vara, tocmai buna pentru o relaxare de cateva ore intr-un hamac, aproape de un lac verzui! Ce si-ar putea dori mai mult un barbat? Poate sa nu fie chemat de sotie, aflata intr-o dilema culinara: ce sa gateasca, in conditiile in care nu are nici cel mai mic chef sa iasa la cumparaturi?! Dar americanul din povestea noastra nu s-a aratat deranjat de problema partenerei de viata, ba chiar a ajutat-o. Intr-un stil total neobisnuit.

Sa fi fost Caragiale prin preajma, ar fi exclamat in mod sigur: "Caldura mare, monser!" In aceste conditii, nici nu este de mirare ca sotia lui Douglas Owens nu avea chef sa urce in masina incinsa si sa plece in oras, la cumparaturi. Doar ca Doug nu prea era in raza ei vizuala.

Dupa ce si-a localizat sotul, doamna Owens a trecut la atac. "Ce vrei sa mananci in seara asta?". Ca orice barbat care se respecta, Douglas a devenit brusc atent la aceasta intrebare. Asta doar ca sa afle ca stimata consoarta nu are nici cea mai mica intentie sa plece la magazin. Domnul Owens nu s-a enervat, nu s-a panicat, ba chiar a intrebat-o ce si-ar dori ea sa manance in aceasta seara. "Poate niste peste". Nu, domnul Owens nu s-a imbracat ca sa faca aprovizionarea in locul doamnei, ci s-a aruncat de-a dreptul in apele lacului, sub privirile usor nedumerite ale celor doi caini ai sai. Doug nu s-a tinut de glume, ca dovada ca in fix sapte secunde a iesit tinand de coada ditamai crapul-curcubeu, dupa cum comandase doamna.

Vezi și

Ce concluzie tragem de aici? Ori ca Doug Owens este varul american al zeului Neptun, ori ca pestele fusese lasat sub apa, intr-un minciog si a fost folosit drept decor pentru un filmulet care a adunat 30.000 de vizualizari in doar trei zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Stiri externe » SPECIAL! Pescuit fara undita