Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Peste 100 de acuzații de agresiune sexuală şi viol împotriva lui Sean "Diddy" Combs. 25 dintre victime ar fi fost abuzate când erau copii

Peste 100 de persoane îl vor da în judecată pe muzicianul rap Sean „Diddy” Combs pentru agresiune sexuală, viol și exploatare sexuală, a declarat un avocat american.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 08:54

Peste 100 de noi acuzații de agresiune sexuală şi viol împotriva lui Sean "Diddy" Combs. 25 dintre victime sunt minori Peste 100 de noi acuzații de agresiune sexuală şi viol împotriva lui Sean "Diddy" Combs. 25 dintre victime sunt minori - Profimedia

Avocatul victimelor, Tony Buzbee, a declarat că unele dintre presupusele victime includ minori care au fost abuzați când aveau doar nouă ani, relatează BBC.

„Aceasta este o chestiune importantă pe care intenționăm să o urmărim agresiv”, a declarat dl Buzbee reporterilor. Erica Wolff, o avocată care îl reprezintă pe Combs, a declarat că rapperul neagă „categoric și categoric” acuzațiile, afirmând că acestea sunt „false și defăimătoare”.

Rapperul continuă să nege acuzaţiile

Articolul continuă după reclamă

Într-o conferință de presă susținută marți, Buzbee a declarat că el și echipa lui „nu vor lăsa nicio piatră neîntoarsă pentru a găsi părțile potențial responsabile de presupusul abuz sau orice persoană sau entitate care a participat sau a beneficiat de pe urma acestui comportament atroce”.

Pe acelaşi subiect

Erica Wolff a declarat pentru BBC că rapperul „așteaptă cu nerăbdare să își dovedească nevinovăția și să se reabiliteze în instanță, unde adevărul va fi stabilit pe baza dovezilor, nu a speculațiilor”. Această acțiune legală este cea mai recentă împotriva dlui Combs.

Sean 'Diddy' Combs a fost arestat săptămâna trecută și se confruntă cu acuzații penale de șantaj și trafic sexual. Acesta se află în prezent într-o custodie federală după ce i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, lucru pe care îl contestă. Acesta a negat toate acuzațiile de infracțiune.

Nouă acuzaţie, abuz sexual asupra minorilor

Potrivit avocatului victimelor numărul total al celor care ar fi fost abuzaţi sexual pe care le reprezintă este de 120, jumătate dintre acestea fiind bărbați, iar cealaltă jumătate femei care provin din peste 25 de state din SUA. El a adăugat că 25 dintre presupusele victime pe care le reprezintă sunt minori. Aceasta este prima dată când dl Combs este acuzat de abuz sexual asupra copiilor.

Acuzațiile se întind din 1991 până în 2024, incidentele având loc în Los Angeles, New York și Miami, a declarat avocatul. El a adăugat că majoritatea incidentelor au avut loc după 2015. Cele mai multe dintre reclamante, a spus el, susțin că au fost violate după petreceri organizate de dl Combs care au avut loc în locuri bine cunoscute, precum și în reședințe private și hoteluri.

Dl Buzbee a declarat că petrecerile au avut loc fie pentru a marca lansarea unui album, fie în ajunul Anului Nou și de Ziua Independenței SUA. Altele au avut loc la ceea ce el a spus că erau audiții.

„De multe ori, în special tinerii care doreau să pătrundă în industrie, au fost constrânși să adopte acest tip de comportament cu promisiunea de a deveni vedete sau cu promisiunea că Sean Combs le va asculta caseta”, a declarat Tony Buzbee.

Un bărbat ar fi fost abuzat când avea doar 9 ani

Un bărbat, care avea nouă ani la acea vreme, susține că a fost abuzat sexual de Sean Combs și de asociații săi la un studio de înregistrări din New York, în timp ce încerca să obțină un contract de înregistrare, potrivit avocatului său. „Dacă el nu ar fi fost la putere, simt că aș fi putut fi ceva măreț. Am renunțat la industrie din cauza a ceea ce mi-a făcut Sean Combs”, a spus el într-o declarație prin intermediul avocatului său.

Un alt bărbat, care era, de asemenea, minor la momentul respectiv, a susținut că domnul Combs i-a spus că va deveni un „star”, dar că mai întâi trebuia să îl viziteze pe rapper singur, fără părinții săi. Odată ajuns într-o zonă privată, avocatul său a susținut că dl Combs i-a cerut băiatului să facă sex oral cu el.

Cum opera rapperul şi asociaţii săi

Dl Buzbee a prezentat, de asemenea, cazul unei fete în vârstă de 15 ani care susține că a fost trimisă cu avionul la New York pentru o petrecere organizată de dl Combs și a fost ulterior violată de acesta și de alte persoane. Avocatul a susținut că a existat un modus operandi clar, presupusele victime primind de obicei băuturi „îmbogățite” înainte de a fi agresate sexual.

„Cel mai mare secret din industria divertismentului a fost în sfârșit dezvăluit lumii”, a declarat dl Buzbee. „Zidul tăcerii a fost acum spart”. El a adăugat că acesta nu este un proces colectiv și că vor fi depuse cazuri individuale pentru fiecare presupusă victimă.

Andrew Van Arsdale, care colaborează cu Tony Buzbee, a declarat că firma sa a primit peste 3.000 de apeluri telefonice de la persoane care susțin că au fost abuzate de mogulul muzicii. În plus față de cele 120 de presupuse victime, el a declarat că firma sa lucrează pentru a verifica alte 100 de cazuri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri externe » Peste 100 de acuzații de agresiune sexuală şi viol împotriva lui Sean "Diddy" Combs. 25 dintre victime ar fi fost abuzate când erau copii