Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Peste 160 de cadavre, descoperite într-o groapă comună. Alte mii de persoane, date dispărute (Video)

Cel puţin 166 de cadavre au fost descoperite în Mexic, într-o groapă comună din statul Veracruz, afectat de violenţa cartelurilor de droguri.

de Redactia Observator

la 03.04.2019 , 15:05

Peste 160 de cadavre, descoperite într-o groapă comună. Alte mii de persoane, date dispărute (Video) Peste 160 de cadavre, descoperite într-o groapă comună. Alte mii de persoane, date dispărute (Video)

Cel puţin 166 de cadavre au fost descoperite în Mexic, într-o groapă comună din statul Veracruz, afectat de violenţa cartelurilor de droguri.

Groapa a fost identificată la începutul lui august după investigaţii şi plângeri depuse la biroul procurorului specializat în dispariţiile de persoane.

Pentru cercetări au fost folosite drone, radare de geolocalizare şi sonde.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2016, într-o suburbie din portul Veracruz, a fost descoperită o groapă comună cu rămăşiţele a 295 de persoane, potrivit agerpres.ro.

Conform cifrelor oficiale, peste 37.000 de persoane sunt date dispărute în Mexic. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Peste 160 de cadavre, descoperite într-o groapă comună. Alte mii de persoane, date dispărute (Video)