Antena Meniu Search
x

Peste 3.700 de fragmente osoase umane au fost descoperite sub casa unui criminal în serie din Mexic

Anchetatorii, care au săpat sub casa unui criminal în serie, la periferia orașului Ciudad de Méxic, au declarat că au găsit 3.787 de fragmente osoase umane, provenind de la cel puțin 17 victime. 

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 15:08

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Peste 3.700 de fragmente osoase umane au fost descoperite, sâmbătă, sub casa unui criminal în serie din Mexic. Procurorii sunt de părere, însă, că pe măsură ce vor extinde căutările, vor mai descoperi și alte rămășițe umane. De asemenea, în casa plină de gunoi, anchetatorii au descoperit cărți de indetitate, posibil, ale victimelor, potrivit ABC News.

Numărul de fragmente osoase găsite sub domiciliul bărbatului, indică faptul că acesta și-ar fi tranșat victimele, apoi le-a îngropat. Acest lucru are sens, deoarece suspectul, identificat doar cu prenumele „Andrés”, a fost măcelar, potrivit procurorilor. 

Autoritățile nu au dat publicității numele complet al suspectului în vârstă de 72 de ani. Bărbatul a fost arestat după ce a ucis și a tranșat o femeie de 34 de ani. Victima era soția unui polițist. Individul s-a predat singur. 

Soțul victimei a obținut acces la camerele de supraveghere ale poliției care arată că soția sa ajunsese pe strada unde locuia bărbatul, dar nu s-a mai întors. Tot el a fost și cel care a descoperit cadavrul soției. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Peste 3.700 de fragmente osoase umane au fost descoperite sub casa unui criminal în serie din Mexic