Antena Meniu Search
x

Petrecere de stradă cu DJ și grătare, scăpată de sub control în Marea Britanie. Localnicii au chemat poliția (Foto)

Polițiștii britanici au fost nevoiți să intervină în forță și să spargă o petrecere de stradă care scăpase de sub control, în Nottingham, în ciuda restricțiilor locale impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.05.2020, 09:06

  • Locuitorii din zonă au chemat poliția, îngrijorați de numărul prea mare de persoane.
  • Două persoane au fost amendate pentru că au refuzat să respecte regulile de distanțare socială.

O filmare de la eveniment surprinde momentul în care polițiștii ajung la petrecerea de stradă, unde un DJ întreținea atmosfera, iar mai multe grătare sfârâiau sub adierea vântului, și le cere oamenilor să se întoarcă în casele lor.

Petrecerea a scăpat de sub control și a fost nevoie de intervenția poliției

La un moment dat, un bărbat este văzut discutând cu ofițerii mascați, după care ia microfonul în mână și îi îndeamnă pe toți cei care nu locuiesc în zonă să părăsească petrecerea.

Locuitorii din zonă au fost cei care au chemat poliția, îngrijorați de numărul prea mare de persoane care încalcă regulile de distanțare socială.

Organizatorul evenimentului le-a spus polițiștilor că i-a îndemnat pe participanți să respecte distanțarea socială, însă lucrurile au scăpat rapid de sub control.

Polițiștii au intervenit pentru a sparge o petrecere pe o stradă din Nottingham, Marea Britanie

În ciuda numărului mare de persoane prezente la petrecere, doar două amenzi au fost emise, după ce două persoane au refuzat să respecte regulile de distanțare socială, transmite Nottinghamshire Live.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Petrecere de stradă cu DJ și grătare, scăpată de sub control în Marea Britanie. Localnicii au chemat poliția (Foto)