Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pilot al companiei Turkish Airlines, mort în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgenţă la New York

Un pilot al companiei aeriene Turkish Airlines a murit în timpul zborului, după ce i s-a făcut rău, iar avionul a aterizat de urgenţă miercuri la New York, a anunţat compania turcă, informează AFP, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 13:46

Pilotul, în vârstă de 59 de ani, trecuse cu succes la începutul lui martie examenul medical periodic Pilotul, în vârstă de 59 de ani, trecuse cu succes la începutul lui martie examenul medical periodic - Shutterstock

Avionul, decolat marţi seara din Seattle, pe coasta de vest a SUA, avea drept destinaţie Istanbulul, a precizat pe reţeaua socială X purtătorul de cuvânt al Turkish Airiles, Yahya Üstün.

"Comandantul de bord al avionului nostru Airbus 350 (...) TK204 a leşinat în timpul zborului. După o tentativă zadarnică de prim ajutor, cabina noastră de pilotaj (formată din alţi doi piloţi) a decis să aterizeze de urgenţă, însă căpitanul nostru şi-a pierdut viaţa înainte de aterizare", a detaliat Üstün.

Pilotul, în vârstă de 59 de ani, trecuse cu succes la începutul lui martie examenul medical periodic, a precizat compania turcă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Ştiri externe » Pilot al companiei Turkish Airlines, mort în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgenţă la New York