Antena Meniu Search
x

Pilot român mort în Statele Unite ale Americii

Tragedie peste Ocean. Un pilot român a murit într-un accident aviatic, după ce aeronava de mici dimensiuni la manşa căreia se afla s-a prăbuşit.

Vezi și

 Tragedie peste Ocean. Un pilot român a murit într-un accident aviatic, după ce aeronava de mici dimensiuni la manşa căreia se afla s-a prăbuşit. Tânărul de 33 de ani, originar din Oradea, se stabilise de câţiva ani în oraşul american Saragosa Springs.

Marius Ivaşcu. 33 de ani. Pilot, antrenor de skydiving şi soţ. Heather, o tânără de peste Ocean l-a dus în faţa altarului în martie, anul trecut. Formau un cuplu fericit şi erau mereu puşi pe şotii.

La nunta lor, cei doi miri şi-au făcut apariţia într-un mod spectaculos pentru invitaţi. Dar obişnuit, pentru ei. În rochie albă de mireasă, Heather s-a urcat într-un avion de mici dimensiuni. A brăzdat cerul împreună cu viitorul ei soţ. Iar Marius a sărit cu parapanta. Făcea asta zilnic.

Sâmbătă însă ceva s-a întâmplat. N-a reuşit să mai aterizeze lin. Avionul de mici dimensiuni pe care-l pilota s-a prăbuşit. Impactul a fost mortal. Atât pentru Marius, cât şi pentru mecanicul în vârstă de 61 de ani care-l însoţea.

Pentru tânăra lui soţie, durerea este imensă. Femeia a creat o pagină memorială pe o reţea de socializare. Sute de mesaje au început să curgă de atunci. Marius Ciprian Ivaşcu era din Oradea.

Avea şase ani atunci când a văzut pentru prima dată paraşutiştii şi a ştiut imediat că asta e ceea ce vrea să facă în viaţă. Cu multă muncă şi ambiţie, el ajuns să trăiască visul american, în calitate de instructor de paraşutism în Florida şi în New York. Marius avea 4.800 de salturi la activ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Pilot român mort în Statele Unite ale Americii