Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pilotul care a supraviețuit tragediei din Mexic, acuzat de omucidere. Balonul care a luat foc nu era înregistrat şi nu apărea în registrele autorităţilor

Pilotul balonului care a izbucnit în flăcări și s-a prăbușit lângă piramidele din Teotihuacán din Mexic pe 1 aprilie a fost acuzat de omucidere.

de Redactia Observator

la 10.04.2023 , 21:56

Pilotul care a supraviețuit tragediei din Mexic, acuzat de omucidere. Balonul care a luat foc nu era înregistrat şi nu apărea în registrele autorităţilor Pilotul care a supraviețuit tragediei din Mexic, acuzat de omucidere. Balonul care a luat foc nu era înregistrat şi nu apărea în registrele autorităţilor - Profimedia

Doi oameni, un cuplu din Mexic, și-au peridut viața în accidentul teribil. Fiica lor s-a aruncat din balon pentru a-și salva viața și a fost grav rănită. Plimbările cu balonul cu aer cald deasupra sitului arheologic din apropierea capitalei, Mexico City, sunt foarte populare. Însă Federația Baloanelor cu Aer fierbinte din Teotihuacán a spus că balonul care s-a prăbușit nu era înregistrat la ei, relatează BBC.

Victor Guzmán a fost reținut, după ce a sărit de la aproape 16 metri din balon și a fugit apoi de la fața locului. Acesta a fost externat cu arsuri acoperind 90% din suprafaţa corpului.

Pilotul balonului, acuzat de omucidere

Articolul continuă după reclamă

Videoclipul șocant cu momentul în care balonul este cuprins de flăcări a apărut în mediul online. Pilotul și fiica celor care au murit au fost surprinși în timp ce sar din balon, în speranța că își vor salva viața.  Un bărbat în vârstă de 50 de ani și soția lui, în vârstă de 39 de ani, au murit, în timp ce fiica lor, în vârstă de 13 ani, a suferit arsuri pe o mare parte din corp și s-a ales cu mai multe oase rupte. 

Plimbarea cu balonul trebuia să fie o surpriză pentru Viridiana Becerril, femeia care a pierit arsă de vine.  José Edgar Nolasco și fiica lui voiau să o surprindă pe femeie cu un zbor cu balonul, pentru a sărbători ziua femeii care împlinea 39 de ani. În accident a fost rănit și pilotul balonului, care a fost arestat preventiv. Parchetul nu a oferit până acum niciun detaliu cu privire la ce ar fi putut provoca incendiul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Pilotul care a supraviețuit tragediei din Mexic, acuzat de omucidere. Balonul care a luat foc nu era înregistrat şi nu apărea în registrele autorităţilor