Antena Meniu Search
x

Pilotul din SUA care a încercat să prăbușească avionul cu 80 de pasageri consumase ciuperci halucinogene. Credea că dacă oprește motoarele "o să se trezească"

Răsturnare de situație în cazul pilotului aflat în afara serviciului care a încercat să prăbușească un avion. Bărbatul a declarat din spatele gratiilor că era sub influența ciupercilor halucinogene și că a crezut că dacă prăbușește avionul “o să se trezească din efectul lor”.

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 12:49

Pilotul din SUA care a încercat să prăbușească avionul cu 80 de pasageri consumase ciuperci halucinogene. Credea că dacă oprește motoarele "o să se trezească"
Pilotul din SUA care a încercat să prăbușească avionul cu 80 de pasageri consumase ciuperci halucinogene. Credea că dacă oprește motoarele "o să se trezească" - Facebook / Joseph Emerson

„M-am gândit că daca opresc motoarele, o să se provoace un accident și o să mă trezesc”, a declarat Joseph Emerson, 44 de ani, pentru The New York Times într-un interviu de la închisoarea din Portland, unde este reținut.

Pilotul a primit 83 de acuzații de omor. Bărbatul a susținut în fața anchetatorilor că trecea printr-o cădere psihică în acea perioadă. El a spus că încă se întreabă daca tot incidentul șocant a fost real și nu doar un coșmar. Bărbatul a consumat ciuperci halucinogene cu doua zile mai devreme înainte de tentativa șocantă.

Bărbatul ar fi consumat ciupercile ca să-și amintească de viața unui prieten care a murit. Moartea prietenului din 2018 l-a cufundat pe Joseph într-o durere profundă, care l-a făcut să-și aline durerea prin substanțele psihoactive.

„M-am gândit la o mulțime de lucruri traumatizante în acea perioadă în care îmi spuneam: „Sunt mort? Acesta este iadul?’”, a spus el.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul credea că dacă prăbușește avionul o să se trezească din efectul drogurilor

Joseph s-a îndreptat spre aeroport, unde simțul său că se află în Iad a devenit mai puternic. Simțea că nimic nu are sens, cum ar fi direcțiile pe care i le dădea GPS-ul și modul în care însoțitorii de bord s-au urcat în avion. I-a trimis un mesaj unui prieten, afirmând că crede că are un atac de panică.

Piloții au observat că părea să devină din ce în ce mai agitat în timpul zborului de câteva ore de la Washington la Oregon, până când în cele din urmă a clacat și a încercat să oprească motoarele aeronavei. În mod șocant, conștient de gravitatea situației, Joseph le-a cerut apoi însoțitorilor de zbor să-l lege până când va fi preluat de autorități pe aeroport, pentru că altfel va face și mai mult rău.

„Trebuie să mă încătușezi chiar acum, sau va fi rău. Aveam o criză mentală și am încercat să opresc ambele motoare în zborul meu spre casă. Dacă acest lucru este real și toate acestea au fost reale, atunci am făcut ceva groaznic”, a spus el,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Pilotul din SUA care a încercat să prăbușească avionul cu 80 de pasageri consumase ciuperci halucinogene. Credea că dacă oprește motoarele "o să se trezească"