Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pisică reunită cu stăpâna ei, după 11 ani de la dispariție

O pisică dispărută timp de 11 ani a ajuns din nou în brațele stăpânei, după ce unei femei i s-a făcut milă de ea și a dus-o la un veterinar. La scurt timp după ce au descoperit cipul electronic, medicii au reușit să o returneze familiei.

de Daniel Murărescu

la 09.03.2020 , 12:37

O pisică dispărută timp de 11 ani a ajuns din nou în brațele stăpânei, după ce unei femei i s-a făcut milă de ea și a dus-o la un veterinar, acolo unde specialiștii au descoperit că avea un cip electronic.

Peste un deceniu a rătăcit felina Missy pe străzile din orașul britanic Birmingham, după ce a sărit din mașina stăpânei și a dispărut fără urmă.

La aproape 13 kilometri distanță de casă, pisica a început să dea târcoale pe o alee din localitate, însă nimeni nu a luat-o în adopție.

Articolul continuă după reclamă

Recent, însă, norocul s-a întors de partea ei. Un bărbat a filmat-o dormit în ploaie și i-a trimis imaginile mamei lui, iar femeia nu a stat pe gânduri și a dus-o la un cabinet veterinar. "I se vedea spinarea, atât de slabă era. Blana ei alba era acum decolorată din cauza condițiilor grele în care trăia", a declarat aceasta.

Pisica Missy

Nu a durat mult până când veterinarii au descoperit cipul electronic al lui Missy și au decis să o returneze stăpânei, Eve McDonnell, în vârstă de 72 de ani.

"Nu am încetat niciodată să mă gândesc la ea. Nu ai cum să uiți animalul tău de companie - e de neînlocuit", a declarat femeia, după primirea veștii că pisica ei trăiește.

Missy a pierdut între timp mai mulți dinți, dar mâncarea de pisică încă nu-i pune probleme. Așa că și-a reluat obiceiurile din tinerețe iar acum își face veacul pe treptele scărilor, exact în locul în care stătea și în urmă cu 11 ani, scrie BBC

"Nu pot să cred că este vie", a declarat stăpâna ei, copleșită de emoții.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Pisică reunită cu stăpâna ei, după 11 ani de la dispariție