Antena Meniu Search
x

Foto O pisică a protejat doi copii cu preţul vieţii, după ce un şarpe veninos a apărut lângă ei, în Australia

O pisică şi-a dat viaţa în încercarea de a proteja familia. Animalul se afla în grădina casei din Australia când un şarpe maroniu şi-a făcut apariţia, punând în pericol viaţa celor doi copii care se jucau în acel moment în curte. Motanul, pe numele său Arthur, nu a ezitat să se sacrifice.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 15.02.2021, 17:49

În ciuda eforturilor, motanul Arthur nu a mai putut fi salvat
Arthur a sărit în apărarea a doi copii mici care se jucau în grădina din spate, când un șarpe maroniu s-a strecurat chiar pe lângă ei - Facebook
  • O pisică şi-a sacrificat viaţa pentu doi copii, în lupta cu un şarpe
  • Incidentul a avut loc în Australia

Un motan curajos s-a sacrificat pentru siguranța familiei sale, după ce s-a luptat cu cel mai mortal șarpe din Australia.

Arthur a sărit în apărarea a doi copii mici care se jucau în grădina lor din spate, când un șarpe maroniu ucigaș s-a strecurat chiar pe lângă ei. Pisica l-a ucis pe intrus, dar a fost mușcată la rândul său, în timpul luptei eroice.

Se pare că şarpele maroniu cauzează cele mai multe decese din țară decât orice alt grup de reptile. Este descris ca fiind extrem de agresiv, rapid și are al doilea cel mai toxic venin din întreaga lume. 

În ciuda faptului că s-a prăbușit imediat după ce a făcut față amenințării, Arthur s-a repus repede pe picioare. Din păcate însă, în dimineața următoare, familia lui Arthur l-a găsit prăbușit din nou și incapabil să se miște. De vină era veninul şarpelui. 

În ciuda eforturilor, motanul Arthur nu a mai putut fi salvat 

În momentul în care animalul a fost dus la veterinar era deja mult prea târziu, deoarece corpul animalului era destul de afectat. Serviciul de urgență pentru animale din Queensland a declarat că proprietarii săi au fost devastați.

Reprezentnţii cabinetului veterinar au scris pe Facebook: ''Cu durere în inimi, proprietarii au trebuit să-l părăsească pe Arthur, după ce și-a dobândit aripile de înger.''

Omagii s-au revărsat luni pe reţelele sociale, potrivit dailystar.co.uk.

O femeie a spus: "Oh, Arthur...ce fiinţă curajoasă! Mi se rupe inima pentru tine și familia ta."

"Băiat frumos, RIP. Ești cu adevărat un erou", a scris un alt internaut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » O pisică a protejat doi copii cu preţul vieţii, după ce un şarpe veninos a apărut lângă ei, în Australia