Antena Meniu Search
x

Polițistă concediată pentru că a adus o dansatoare colegilor de serviciu, în Rusia (Video)

O șefă de Poliție din Rusia a fost concediată după ce a organizat un spectacol erotic la serviciu. Ea a angajat o dansatoare de striptease pentru a-și celebra colegii, de Ziua Apărătorilor Patriei.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 24.02.2019, 18:16

Dansatoarea intră în sala cu polițiști
O polițistă a fost concediată după ce a angajat o dansatoare pentru un spectacol de striptease, dedicat colegilor - Youtube/AhtubaTV

O șefă de Poliție din Rusia a fost concediată după ce a organizat un spectacol erotic la serviciu. Ea a angajat o dansatoare de striptease pentru a-și celebra colegii, de Ziua Apărătorilor Patriei.

Scena, cu totul neobișnuită, a fost filmată într-o secție de poliție din orașul Ulan-Ude din Rusia.

Surpriza a fost pusă la cale de o șefă din Departamentul de Investigații. În timp ce polițiștii erau adunați într-o sală, la o reuniune de celebrare a Zilei Apărătorilor Patriei, o tânără dansatoare și-a făcut apariția.

În fața polițiștilor uluiți, tânăra, care purta doar lenjerie intimă, a început să danseze pe melodia ”Stop”, cântată de Sam Brown. Spectacolul erotic a stârnit zâmbete și priviri stânjenite în rândul polițiștilor. Amuzate de moment păreau angajatele secției, care și-au scos telefoanele pentru a filma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spre ghinionul organizatorilor momentului, o înregistrare audio amator a ajuns pe Instagram, pe 23 februarie, spune ziarul rusesc info.sibnet.ru. A urmat un scandal monstru, care a dus la decizii drastice luate de Ministerul de Interne rus. Potrivit Daily Mail, polițista a fost concediată, iar alți patru șefi din cadrul secției sunt cercetați disciplinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Polițistă concediată pentru că a adus o dansatoare colegilor de serviciu, în Rusia (Video)